Zanimljivo

GDE ĆE POZNATI ZA DOČEK: Kod kuće je najlepše!

Objavljeno: 31.12.2016 | 14:45Izvor: medio.rs

Saznali smo gde će poznati dočekati ponoć i na koji način planiraju da provedu praznike. Većinom nisu bili euforični u odgovorima, a mnogi od njih imaju i vrlo zanimljiva očekivanja od godine pred nama

Poznate ličnosti obično Novu godinu dočekuju radno, mada su mnogi od njih već snimili novogodišnje programe, pa mogu i da se odmore. Ako je suditi po našoj anketi, većina njih će ponoć dočekati u krugu porodice, mada ima i onih koji će u 2017. ući s mikrofonom u ruci.

Pevačica Ana Stanić bila je vrlo kratka i precizna kad smo je upitali sa kime će i gde dočekati ponoć:

- Ove godine neću nastupati, ali ni putovati. Novu godinu dočekaću kod kuće sa porodicom.

Voditeljka Pinka Dušica Jakovljević, u skladu sa svojim vatrenim temperamentom, novogodišnje praznike dočekaće na točkovima. Kad smo je upitali da li je odlučila gde će za doček, kao iz topa je odgovorila:

- E, jesam, putovaću i biću sa decom, ne planiram nikakva ludila. Nisam još odlučila gde ću, samo ću sesti u kola tridesetog i prvog, pa kuda me put odvede, najverovatnije negde u inostranstvo. Što se naredne godine tiče, želim samo da mi ostane kao i 2016. na svim poljima - emotivnom, poslovnom i zdravstvenom. Možda samo malo da se podigne finansijski, za koju nulu.

Glumica Iva Štrljić kaže da još nema konkretnih planova, ali da obožava praznike:

- Nisam ništa konkretno isplanirala. Sa drugaricom ću otići negde. Sigurno neću biti kod kuće. Najverovatnije ću otići u neki restoran. Inače, slaba sam na Novu godinu i mnogo je volim. Okitila sam jelku, šljokice su mi na sve strane po kući. Što se želja tiče, možda će Nova godina za mene isplanirati nešto mnogo bolje nego što mogu i da zamislim.

Novinar Petar Luković praznike će provesti sam u, kako kaže, "svom programu":

- Ja sam celog života kod kuće za Novu godinu, već petnaest godina. Imam neki svoj program. Gledam filmove, čitam knjige, totalno sam nezanimljiv.

Novinarka Studija B Irena Jovanović kaže da je već dočekala Novu godinu nekoliko puta snimajući novogodišnje programe, pa će ponoć dočekati porodično:

- Kućno, porodično, skupićemo se nas više i dočekati ponoć. Posle toga, 1. januara se pakujemo i idemo na planinu da malo danemo dušom.

Glumac Marko Živić najluđu noć će provesti sa prijateljima i nada se da će mu naredna godina biti znatno uspešnija od prošle:

- Još uvek nisam odlučio, ali dočekaću je u krugu prijatelja. Najverovatnije ćemo otputovati u inostranstvo, mada, kao što rekoh, još ne znam tačno. Što se tiče naredne godine, nadam se da će biti makar upola bolja od 2016, koja mi nije bila nešto posebno uspešna.

Voditeljka RTS Nataša Miljković ima zanimljiva očekivanja od godine koja je pred nama, a na pitanje gde će za doček uz smeh odgovara:

- Majke mi ne znam! Nisam stigla o tome još da mislim. Smisliću nešto u poslednji čas. Od naredne godine očekujem da bude dobra kao što ću i ja da budem. Ni više ni manje, to je fer.

Folk pevačica Snežana Đurišić ponoć će dočekati radno, a u novoj godini najveća želja joj je da svi budu zdravi:

- Radim. Nastupaću u Bijeljini u jednom klubu. Što se prošle godine tiče, poslovno mi je bila dobra, a privatno loša, jer sam izgubila oca kojeg sam jako volela. Od naredne godine očekujem da bude poslovno ista, a da na privatnom planu budemo svi zdravi i na okupu.

Pisac Vladimir Kecmanović će sa porodicom praznovati u kućnoj atmosferi, a otkriva nam i koja je literarna uzbuđenja pripremio za narednu godinu:

- Novu godinu slavim kod kuće u krugu porodice. Otkad nam se rodila ćerka slavimo kod kuće, s tim što nam posle ponoći navraćaju prijatelji. Što se tiče naredne godine, svi se nadamo da će biti uspešnija. Kad je posao u pitanju, očekujem izlazak nastavka trilogije o Nemanjićima i pripremam zbirku priča.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u