Zanimljivo

(FOTO) VALERI BOŽINOV OTVORIO DUŠU ZA INFORMER: Poštujem svoje bivše žene!

Objavljeno: 30.04.2016 | 18:15Izvor: medio.rs

Nisam zavodnik, poštujem sve svoje žene, kaže za Informer napadač Partizana Valeri Božinov

Proslavljeni bugarski internacionalac, bivši as Juventusa i Mančester sitija, bio je oženjen pevačicom Alisjom i manekenkom Nikoletom Lozanovom.

Božinov sa Alisjom ima sina Valerija, a sa Lozanovom ćerku Nikol. Trenutno je razveden, a otkako je u Partizanu, povezuju ga sa ovdašnjim starletama poput Soraje Vučelić i Sandre Partizan. Ipak, Božinov tvrdi da ne juri za ženama. 

Srbi me poštuju, za razliku od Bugara

Božinov kaže da mu je sjajno u Srbiji jer ga naš narod poštuje, za razliku od nekih njegovih zemljaka.
- Zahvalan sam Srbima na odnosu koji imaju prema meni. Ovde me gledaju kao fudbalera Partizana, a ne kao bugarsku glupost. U Bugarskoj svašta loše pričaju o meni. Ipak, to su Bugari, ne mogu da promenim njihov mentalitet, ali bih promenio da mogu. Oni su ljubomorni na mene - objašnjava.

Uopšte ne smatram sebe zavodnikom. Imam super odnos sa obe bivše supruge. To sam im rekao već u početku, moramo da imamo dobar odnos zbog dece. Obe ih poštujem, to su majke moje dece. Sve što je bilo ostavili smo za sobom, to je prošlost. Idem dalje u životu - kaže Božinov.

Sin fudbaler

Njegov sin Valeri takođe igra fudbal, i to za Levski iz Sofije. Božinov senior se nada da će njegov naslednik biti bolji fudbaler od tate.

Daj bože da moj Valerko bude bolji od mene. Igra napadača, kao ja. Ima samo osam godina, a već gleda utakmice Lige šampiona, Ligu Evrope, englesku i špansku ligu. Nisam ja ćale koji ga gura i pritiska da igra fudbal. To je njegova želja. Ja mogu da mu pokažem kako bi i šta trebalo da radi - objašnjava Božinov.

hotarena.net
PROŠLA LJUBAV, DRUGI DEO Valeri Božinov i Alisja

Iskusni fudbaler kaže da se fudbalom bavi upravo zbog sina i ćerke.

Sve što radim radim zbog njih. Čim dobijem platu, šaljem im novac. Kad su oni dobro, i ja sam dobro. Teško mi je što sam odvojen od njih, ali dokle god budem mogao da zarađujem od fudbala, zarađivaću zbog njih - naglašava bugarski napadač.

Cimer sa Nedvedom

Božinov je u Juventusu igrao sa velikim fudbalskim zvezdama, a najbliži je bio sa legendarnim Čehom Pavelom Nedvedom.
- Bio sam cimer sa Pavelom Nedvedom. Del Pjero, Bufon, Nedved, Trezege, to su top profesionalci. Kod njih je u svakom trenutku prisutna želja za borbom, takmičenjem... Da se dobiju utakmice. Takav pobednički mentalitet nigde nisam video u karijeri. 

Golgeter Partizana otkriva da je fudbalom počeo da se bavi na Malti, gde se preselio sa 12 godina.

- Život mi je bio težak. Kada sam imao dve godine, moji roditelji su se razveli. Šta ću, prekidi brakova se dešavaju svuda u svetu. Ipak, i dan-danas imam super odnos sa ćaletom. Kao mali sam otišao na Maltu s majkom, gde me je pronašao sportski direktor Lećea Pantaleo Korvino. On me je otkrio, kao i Jovetića, Nastasića, Vučinića... - ističe Božinov.

Sportski gen

Valeri inače potiče iz sportske porodice. Njegova majka je bila veoma uspešna košarkašica i igrala je za reprezentaciju Bugarske.

Moja majka je igrala košarku za reprezentaciju Bugarske. Možda sam neki sportski gen nasledio od nje. Nisam je gledao, ali čim je igrala za reprezentaciju, znači da je dobro igrala - zaključuje Božinov.

Informer.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u