Zanimljivo

(FOTO) SAMO JE HTEO DA DOĐE NA NJENO VENČANJE Ovako ju je nekad TATA držao u KRILU a danas se UDAJE!

Objavljeno: 31.12.2016 | 16:31Izvor: Kurir

Čerka Bogoljuba Karića Danica Karić udaje se danas 31. decembra za Vranjanca Nikolu Stojilkovića!

Na ovom venčanju biće brojne poznate ličnosti, između ostalih i Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić, koji će pravo odatle na novogodišnji nastup.

Venčanju će prisustvovati i tata Bogoljub Karić koji je posle 11 godina ponovo u Srbiji, pošto je obustavljena istraga protiv korupcije i ukinuta poternica koja je za njim raspisana.

Koliko je Danica vezana za svog tatu pokazuje i post koji je nedavno postavila kojim mu se zahvaljuje za sve što je za nju uradio u životu.

"To je ljubav... Tale moj, volim te najviše! Hvala ti što si uvek bio razuman, otvoren, što si mi uvek davao podršku, i daješ, što znam da uvek mogu da ti ispričam sve što treba, i što me voliš beskrajno! Najviše ti hvala što si mi UVEK davao slobodu! Slobodu da budem ko sam, da kažem šta mislim (čak i kada sam bila mala, vodio si me na sastanke i uvek pitao, šta ti misliš? Iako su bili prisutni ozbiljni biznismeni! Car! Pa si me zaposlio kao svoju sekretaricu kada sam imala 6 godina... javljam se na tel i dočekujem goste! Mogu samo da zamislim kako je bilo ljudima koji imaju sastanak sa BK i dočeka ih mala Dana! Hihi!) uvek si me podržao kako bih razvila svoju ličnost kako mi je Bog namenio. Hvala i volim te", napisala je Dana uz fotografiju kada je bila mala i u zagrljaju svog tate.

Foto Nebojša Mandić

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u