Zanimljivo

(FOTO) IVANA NA MALDIVIMA PRIPREMA SVADBU! Španovićeva uživa na zasluženom odmoru

Objavljeno: 26.09.2016 | 15:11Izvor: medio.rs

Ivana Španović i njen verenik Vladimir Kumrić uživaju na čuvenim ostrvima u Indijskom okeanu i pripremaju se za venčanje, koje će organizovati ove jeseni u Srbiji

Srpska atletičarka Ivana Španović na Maldivima se priprema za svadbu! Bronzana olimpijka, koja je još pre dve godine isprošena, kaže da je došlo vreme i da zvanično kaže "da" svom vereniku Vladimiru Kumriću.

Ona je u više navrata isticala da će se posle Olimpijskih igara u Riju posvetiti porodici, kao i da planira da postane majka.Posle mitinga u Beogradu, kojim je završila takmičarsku godinu, naša atletičarka je otputovala na Maldive kako bi se odmorila od naporne i veoma uspešne sezone, ali i posvetila organizaciji venčanja.

Vreme je da se udam, rekla sam "da" još pre dve godine. Čekali smo da se završe Olimpijske igre, a sada nas ništa ne sprečava - kazala je Španovićeva.

Instagram

Međutim, ona nije želela da otkrije detalje svadbe, kao ni gde će biti organizovano venčanje.

- Svadba će biti ove jeseni. Trudiću se da izgledam što lepše u venčanici, ali ne mogu sve da vam kažem - ostala je zagonetna Ivana.

Ivana i Vladimir žive dugo zajedno i već funkcionišu kao da su u braku, a srpska atletičarka ističe da je za njih brak samo formalnost.

Ne želim da nam svadba bude opterećenje, mi smo zajedno više od sedam godina i to je ono što prirodno sledi. Ne verujem da će venčanje nešto u našem odnosu promeniti. To je jedna lepa etapa našeg života - objasnila je Španovićeva.

Najbolja srpska atletičarka ističe da njenom vereniku ne smeta njena popularnost.

On je moj emotivni partner koji sa mnom proživljava sve, imamo stabilnu vezu, svoje ambicije. Naravno da je svestan kakvu devojku ima, ali i ja sam svesna kakav je on momak - zaključila je lepa atletičarka.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u