Zanimljivo

(FOTO) Evo kako se SAD PREZIVA Dana Karić! A tek kad čujete KAKO je SMUVALA novog muža...

Objavljeno: 01.01.2017 | 19:29Izvor: Kurir

Danica Karić, ćerka Bogoljuba Karića, sinoć udala za Vranjanca Nikolu Stoilkovića sa kojim je nekoliko meseci bila u vezi.

Sudbonosno "da" par je izgovorio u luksuznoj Vili Jeleni. Na svadbi je među prijateljima i rodbinom bilo i dosta poznatih ličnosti - pevač Miroslav Ilić, njegova koleginica Merima Njegomir, harmonikaš Miša Mijatović,  fudbaler Dušan Dule Savić sa suprugom, ali i folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je ujedno i zabavljala goste.

Foto Dragan Kadić Foto Dragan Kadić

Dana je rešila da zadrži svoje devojačko prezime Karić i na njega dodala izabranikovo - Stojilković. Ona je otkrila kako se smuvala sa Nikolom.

- Baš kao što je to bio slučaj na veselju kada je rečima "po običaju uzimam stvari pod svoju kontrolu" svatove zamolila da naprave malo mesta, tako je i na njihovom prvom sastanku ona bila ta koja je diktirala stvari. Upoznali su se na svadbi zajedničkih prijatelja i to upravo u vili, gde su se zarekli na večnu ljubav. Dana je prišla Vranjancu, a ubrzo ga je pitala: "Što me ne poljubiš?" Kada ni tada nije dobila adekvatan "odgovor", rešila je da to uradi sama - ispričao je jedan od gostiju sa svadbe koji je želeo da ostane anoniman.

Foto Dragan KadićFoto Dragan Kadić

Podsetimo, ovo jenjen drugi brak. Ona se 2007, posle pet godina veze, udala za pevača Daniela Đokića, a u to vreme je na snazi bila Interpolova poternica protiv Bogoljuba, pa  je on prvu Daninu svadbu propustio. Dana i Daniel su se 2011. rastali, a naredne godine i zvanično razveli.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u