Zanimljivo

(FOTO) BOLOVALA JE OD BULIMIJE I PROŠLA PRAVI PAKAO: Evo kako je Teodora Džehverović izgledala pre nego što je postala poznata!

Objavljeno: 17.10.2017 | 18:58Izvor: Kurir

Teodora Džehverović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama naše estrade, ali u mladosti je zbog izgleda prošla pravi pakao.

Ona se prvi put javnosti predstavila pre 3 godine, kada je imala samo 17 godina. Bila je jedna od takmičarki muzičkog šoua "Zvezde Granda". Izgledala je kao mali devojčurak, sa svetlo smeđom kosom.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Nije došla do finala, ali je Saša Popović u njoj prepoznao veliki potencijal, pa je oformljen ženski sastav "Đavolice" koji su pored Teodore činile Gorana Babić i Tamara Milutinović.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Nakon takmičenja, kada je započela profesionalnu karijeru, Teodora je javnosti otkrila da je dugo bolovala od bulimije.

"Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se. To je bio moj problem", ispričala je tada Teodora u svojoj potresnoj ispovesti.

Ona je uspela da izađe iz teškog perioda, danas je zadovoljna svojim izgledom i učesnica je rijalitija "Zadruga".

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u