Zanimljivo

(FOTO) BILA SAM KAO LEŠ: Tamara Đurić ostala bez VENA i dosta KRVI! Davali su mi POGREŠNU terapiju!

Objavljeno: 24.04.2017 | 23:01Izvor: Kurir

Srpska starleta Tamara Đurić pravi je dokaz kako estetska hirurgija može da ugrozi zdravlje.

U želji da postane savršena, i to ne drugima, već sebi, podvrgla se svim mogućim trendovima i estetskim zahvatima, ni ne sluteći da će joj ishod ovih operacija potpuno ugroziti život.Atraktivna crnka, koja je svojim izgledom izazivala muške poglede, bila je na granici života i smrti zbog ideala lepote. Tamara otkriva da je sve prošla nakon intervencija koje je imala i kako podnosi bolničke dane nakon što joj se izlio silikon u zadnjici i ugrozio joj život.

Foto: Printskrin/InstagramFoto: Printskrin/Instagram

"Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada sam poslala vozilo po mene i primili su me u bolnicu", otkriva Tamara, koja priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod hirurga.

Foto: Printskrin/InstagramFoto: Printskrin/Instagram

"Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalno kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postleji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila", kaže Tamara koja ima samo jedan savet za devojke.

"Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada imam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmislila. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Izvadiću i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga", iskrena je Tamara.

Pogledajte kako sad izgleda Tamarina zadnjica:

Foto: Kurir

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u