Zanimljivo

FOLK DIVA PRVI PUT U GRČKOJ Ceca: Radujem se putu u Solun

Objavljeno: 02.05.2016 | 20:54Izvor: Blic

Muzička zvezda uskoro će obradovati svoje fanove novim albumom, a do tada nastavlja s turnejom "Poziv".

Svetlana - Ceca Ražnatović svake godine otputuje na Kipar, gde puni baterije za nove koncerte i turneje. Ove godine, muzička zvezda neće imati vremena za odmor. Već sledeće nedelje otputovaće za Solun, gde će prvi put u svojoj karijeri održati koncert.

- Radujem se što ću zapevati pred našim ljudima koji žive u Solunu! Prvi put radno u Grčkoj, verujem da će biti sjajno. Znam da ćemo biti u velikom broju, znamo pesme, a i nisam ovog proleća imala puno koncerata zbog rada u studiju, tako da sam i ja željna publike - kaže Ceca za „Blic“.

Koncert koji je zakazan za 7. maj izazvao je veliko interesovanje, a kako saznajemo, veliki broj putničkih agencija udružio je snage kako bi publika mogla da prisustvuje tom nastupu.

Tradicionalni odlazak na Kipar, gde ima kuću, za sada će izostati.

- Nemam vremena za odmor i provod, ovog proleća sam upala u neki odličan radni tempo. Nakon povratka iz Grčke, vraćam se u studio i nastavljam sa snimanjem novih pesama, čemu se posebno radujem - rekla je pevačica.

Najveća muzička zvezda Ceca Ražnatović obradovaće svoje fanove s 11 novih numera. Ona je ovoga puta rešila da izbor kompozicija prepusti svojoj deci Anastasiji i Veljku, i potpuno veruje njihovom izboru i muzičkom ukusu, što je nedavno ekskluzivno i otkrila upravo za "Blic".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u