Zanimljivo

EVROVIZIJA JOJ JE NAPRAVILA HAOS: BEBI DOL SE UDALA PRE TRI GODINE, A SIGURNO NE ZNATE ZAŠTO JE PROPAO PRVI BRAK

Objavljeno: 20.10.2017 | 20:34Izvor: Puls

Unikatna sprska pevačica Bebi Dol danas uživa u braku sa Amerikancem srpskog porekla Aleksandrom i svi misle da je ovo njen jedini brak.

To i jeste tako, ali pevačica je dobila bračnu ponudu u zenitu svoje slave koju je morala da odbije, a o tome retko priča i malo ko za to zna. Naime, Bebi Dol je nakon učešća na Evroviziji 1991. godine, gde je predstavljala staru Jugoslaviju, dobila dva agenta, za Italiju i drugi deo Evrope.

Preselila se u Pariz, gde je trebalo da započne inostranu karijeru, ali su nastali problemi, pa se vratila u Beograd. Zamalo i da se uda u Francuskoj!

- Imala sam ugovor na dve godine da tamo tražim muzičare za ploču i biram pesme, gde su mi svi troškovi bili plaćeni. Izdržala sam godinu i po dana i u trenutku kada su se prekinule telefonske veze sa Beogradom rešila sam da se vratim kući. Odbila sam agenta, koji je je hteo da me venča formalno kako bih rešila administrativne probleme. Ja zaista nisam tako zamišljala svoje venčanje. Vratila sam se u Beograd gde je sve izgledalo "normalno" i tako sve do čuvenog 5. oktobra - otkrila je Bebi Dol 2002. godine u intervjuu za magazin "Huper".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u