Zanimljivo

Evo kako danas izgleda Šabanova Cuca, i da li i dalje ima tetovažu njegovog imena na telu! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.2017 | 12:40Izvor: Telegraf.rs

2014. godinu obeležila je priča o Šabanu Šauliću i Ivoni Negovanović, a ni tri godine kasnije interesovanje za njih dvoje nije prestalo

 

 

Vest o romansi Ivone Negovanović Cuce i Šabana Šaulića privukla je neviđenu pažnju na ovim prostorima, najviše zbog toga što se Šaulić nikada ranije nije nije nalazio u pričama sličnim toj.

Svakako, razlog je bio i u razlici u godinama, pošto nikada do tada u javnost nije procurela priča o romansi između pevača i devojke između kojih je razlika preko 35 godina.

Foto: Promo Pink TV, Facebook/ Ivona Negovanovic

U poslednjih nekoliko meseci strasti su se stišale, kada su u pitanju Šaban i Cuca. Ona se nakon, prvo "Pinkovih zvezda", potom "Parova" i "Farme" prilično povukla iz javnosti, pogotovo sa televizije.

Ipak, izgled nije mnogo promenila. Ivona je i dalje zadržala prirodnu lepotu, ne šminka se mnogo, i dalje ima kosu dužine do zadnjice.

Foto: Instagram/cuca_official

Foto: Instagram/cuca_official

 

Ono što je zanimljivo jeste to da, kako se čini, na prstu ruke i dalje ima tetovažu "Šaban", koju prekriva prstenjem, kao što je to činila i ranije, ili je prosto sakriva prilikom fotografisanja.

Foto: Instagram/cuca_official

Foto: Instagram/cuca_official

Na snimku iz 2014. godine, kada se Cuca takmičila u "Pinkovim zvezdama", jasno se videla tetovaža na prstu ruke:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u