Zanimljivo

Emina voli pliš, a Anastasija metalik: Jesenji trendovi koje nosi i naša estrada

Objavljeno: 24.09.2016 | 17:50Izvor: Blic

Zvanično nam je stigla jesen i već je krajnje vreme da garderober osvežite komadima za koje modni stručnjaci kažu da su ključni za sezonu koja nam sledi. Naše estradne lepotice već su se obezbedile i ponosno prošetale sveže trendi komade koje ćemo, po svemu sudeći, ove jeseni viđati posvuda.

PLIŠ

Već i vrapci na grani znaju da je pliš apsolutni hit ove jeseni i da u garderoberu morate imati barem jedan komad od ovog raskošnog materijala.

Pevačica Emina Jahović to jako dobro zna pa je za snimanje jedne muzičke emisije u Turskoj obukla prelepu plišanu haljinu tamnocrvene boje.

METALIK

Ćerka naše najpopularnije pevačice Cece Ražnatović tek nedavno je napunila 18 godina, a već važi za ikonu stila. Nijanse metalik boja su jedan od najvećih trendova ove jeseni koji je Anastasija ispratila ovom fenomenalnom jaknicom.

PLISE

Tako zavodljive, lepršave i udobne, plisirane suknje su u trendu i ove jeseni. A još kada su u metalik boji poput ove koju nosi Jelena Rozga, onda je to pun pogodak! Ipak, pripazite jer ove suknje nisu za svakoga i lako vam mogu dodati suvišne centimetre na bokovima ako ne odaberete pravi model.

BOMBER JAKNA

Iako su dominirale prolećnom i letnjom sezonom, popularnost bomber jakni ne jenjava ni ove jeseni. Manekenka Sofija Milošević nosi model u maslinasto zelenoj boji sa štepanim rukavima, a u ponudi kod nas se može naći bezbroj modela od kojih su najtraženiji oni od svilenkastih materijala sa vezenim detaljima.

ČOKER

Isto kao za bomber jakne važi i za čoker ogrlice. Možda ste mislili da je njihovo vreme prošlo, ali tako se varate! Svetske trendseterke i dalje ih sa zadovoljstvom nose, a veoma su popularne i među domaćim zvezdama. Pevačica Nevena Božović je najbolji dokaz za to.

ČIZME PREKO KOLENA

Veoma seksi i provokativne, čizme preko kolena nose se i ove sezone. Jovana Đorđević, manekenka i supruga našeg poznatog fudbalera ponela je jedan veoma atraktivan model sa visokom potpeticom. I ravni modeli preko kolena mogu izgledati veoma stajliš, a najbolje se kombijuju uz skini džins i "oversized" košulje.

DUKS

Ovo je klasičan komad koji je ove jeseni dobio potpuno novu dimenziju. Severina ovaj "oversized" model  duksa nosi sa čipkastom suknjom, pink plišanom torbicom i cipelama na pertlanje. Neočekivan spoj, a izgleda tako šik!

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u