Zanimljivo

EKSKLUZIVNO Prvi intervju Cece i Anastasije nakon punoletstva!

Objavljeno: 26.05.2016 | 13:21Izvor: medio.rs

Anastasija Ražnatović je sinoć proslavila 18. rođendan u jednom prestoničkom hotelu.

Crveni tepih, latice i ogroman cvetni aranžman su ono što će dočekati goste ispred velikog hotela u kom je sinoć Anastasija Ražnatović proslavila punoletstvo.

Kamere emisije “Premijera” zabeležile su detalje na samom ulazu na žurku, a pred njih su stale i slavljenica, kao i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović.

– Veče je bilo najlepše moguće. Poenta ovoga je bilo da se obeleži 18. rođendan moje ćerke Anastasije, naravno uz prisustvo svih nama dragih ljudi – rekla je Ceca.

Ona je otkrila da je Anastasija specijalni gost na njenom albumu.

andrej nihil (2)

– Ona je po prvi put sarađivala sa mnom na albumu. Pevala mi je prateće vokale i ja sam jako srećna zbog toga. Iskreno, želim da je uvedem u svet muzike. Žao mi je da takav talenat propadne. S druge strane nikada je ne bih prisiljavala na nešto, kao ni Veljka. Ja im puštam da izaberu svoj životni put. Kada je ušla u studio nije imala tremu od mene, ali ima odgovornost zbog mog uspeha. Neminovnost je da će je porediti sa mnom – rekla je Svetlana.

Ceca je odahnula nakon što su se gosti udobno smestili i žurka počela.

– Sada sam mirnija. Ja sam se zaista potrudila da svima bude ugodno. Malo bih da demantujem medije koji su pisali sve i svašta. Evo, cveće je dobila na poklon, a haljinu joj je radila Tijana Todorović. Moja Taša nije imala nikakve zabrane, to je sve stvar poverenja. Jako sam ponosna na nju – dodala je Ceca, a nakon toga poljubila Anastasiju.

Zajedno sa majkom i slavljenica se pridružila razgovoru.

– Meni je večeras bilo predobro zato što su svi moji prijatelji bili jako veseli. Igrali su, a ja sam išla od stola do stola želeći da svima bude lepo. Mama mi je rekla u ponoć da uvek ostanem ista – završila je Anastasija.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u