Zanimljivo

EKSKLUZIVNO! Pada pomirenje Stanije i Kristijana! Susret u Novom Sadu!

Objavljeno: 12.02.2016 | 13:02Izvor: medio.rs

STANIJA REŠILA DA SPREMI NOVAC ZA KRISTIJANA.

Najgledaniji rijaliti program u regionu, “Farma”, obeležio je odnos starlete Stanije Dobrojević i žestokog momka Kristijana Golubovića. Za vreme boravka na imanju, njihovo druženje je bilo prisno i jedno drugom “čuvali su leđa”. Najbolji drugari u rijalitiju za vreme trajanja napravili su neformalni usmeni dogovor, gde je Stanija obećala da će ukoliko pobedi, pola nagrade dati Goluboviću. Nakon što je diskvalifikovan i izbačen iz trke za glavnu nagradu Kristijan je starletine reči shvatio ozbiljno. Svim silama se trudio i glasao za nju, a Stanija je ponela pobedu.
Nekoliko dana po završetku “Farme” drama je počela. Stanija je na svoje obećanje zaboravila, ali Golubović nije odustajao. Na sve načine je pokušavao da dopre do starlete i da dobije ono što smatra da mu pripada, ali starleta je na njegove molbe ostala gluva. Počelo je medijsko prepucavanje i upućene su teške reči, ali kakoPink.rs ekskluzivno saznaje Stanija i Kristijan su se pomirili.

– Stanija je govorila istinu za pare. Zbog prekršaja koje je napravila na imanju, smanjen joj je iznos nagrade, tako da Kristijan neće tražiti 25,000 evra, već polovinu onoga što je dobila – kaže za Pink.rs dobro obavešten izvor.

Kako Pink.rs nezvanično saznaje, starleta i Golubović će se danas naći kako bi podelili novac i rešili razmirice.

Autor: D.J

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u