Zanimljivo

EKSKLUZIVNO: Jelena Kostov trudna!

Objavljeno: 27.07.2016 | 23:48Izvor: Kurir

Pevačica Jelena Kostov je u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Jedna od najtraženijih zvezdi „Granda“ nedavno je saznala da će za osam meseci postati mama, a srećnu vest odmah je podelila s verenikom Miljanom, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Njih dvoje su neizmerno srećni jer će im se ispuniti velika želja, a saznanje da će postati roditelji ubrzalo je njihove planove za venčanje.



Pozvali smo članicu šoua „Neki novi klinci“ da joj čestitamo, a ona se začudila kako smo saznali za informaciju koju je saopštila samo najbližima.



Kruna ljubavi

- Ju, kako ste saznali? Ko vam je rekao? Pa i ja sam tek pre nekoliko dana saznala da me je Bog blagoslovio - kroz osmeh nam je rekla trudnica, a onda je s nama podelila sreću i zadovoljstvo zbog drugog stanja.
- Od mene i Miljana nema srećnijih ljudi. Za mene je ovo dar od Boga, koji je došao u pravom trenutku. Šta drugo da kažem nego da sam presrećna. Pored sebe imam čoveka kog volim i kome ću podariti krunu naše ljubavi. Verujte da tek sada, kad znam da u meni raste jedno biće, vidim koliko je sve drugo nebitno. Za ovu bebu želim da živim i da se borim - ponosno priča Jelena.



Nije razmažena trudnica

Ona kaže da drugo stanje odlično podnosi, ali će ipak uskoro otići na trudničko bolovanje.
- Imam još nekoliko nastupa da odradim, pa idem na bolovanje. Dete mi je najvažnije. Želim da uživam u trudnoći i da se posvetim tom malenom biću koje raste u meni - završava Jelena.

Trudnice

BEBI-BUM NA ESTRADI

Ove godine mnoge poznate žene ostale su u drugom stanju. Seka Aleksić posle šest godina borbe je zatrudnela i u oktobru će roditi prvo dete. I njena koleginica Ana Štajdohar je po drugi put u blagoslovenom stanju, kao i još jedna zvezda „Granda“ Ivana Pavković, koja se nedavno udala za kolegu Petra Mitića. Srećne vesti saznala je i glumica Tamara Dragičević.

Lj.S.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u