Zanimljivo

(EKSKLUZIVNI VIDEO/FOTO) 10 GODINA OD PRVOG POLJUPCA! Duško kupio Karleuši mečku od 208.000 dolara, ona mu napravila ŽURKU IZNENAĐENJA!

Objavljeno: 29.06.2016 | 13:16Izvor: medio.rs

Fudbaler turskog Bešiktaša Duško Tošić odlučio je da iznenadi svoju suprugu Jelenu Karleušu skupocenim kabrioletom. Paparaco Informera ih uhvatio na aerodromu dok su se ljubili kao tinejdžeri

Jelena Karleuša je od svog supruga Duška Tošića za godišnjicu braka dobila najnoviji "mercedes SLS roudster", koji košta neverovatnih 208.000 dolara.

Supružnici su juče proslavili osmogodišnjicu braka, a paparaco Informera ih je uhvatio dok su se, kao tinejdžeri, ljubili na aerodromu "Nikola Tesla". Kako smo saznali od prijatelja fudbalera Bešiktaša, on je svojoj dragoj poručio skupoceni kabriolet, koji još nije isporučen pevačici. Bez obzira na to što poklon nije stigao tačno na Vidovdan, kada su se venčali, ali i prvi put poljubili, Jelena je juče bila presrećna: 

Informer

Šeta baletanke

Navikli smo da Jelenu uvek vidimo superdoteranu i "napucanu" u visokim štiklama, tako da je prava retkost fotografisati ovu pevačicu u ravnoj obući. Ona je tokom puta ipak odlučila da obuje baletanke kako bi se odmorila od cipela s potpeticama, koje su neretko visoke i do 15 santimetara.

- Pre tačno 10 godina Duško me je prvi put poljubio. Tačno dve godine kasnije rekla sam mu sudbonosno "da" - napisala je pevačica na društvenim mrežama. 

Prema tvrdnjama našeg izvora, ona već duže vreme merka besan automobil, pa je njen suprug odlučio da joj ispuni želju. 

- Jelena se dvoumila između jednog "poršea" i ovog "mercedesa", ali je Duško bio taj koji je prelomio. Rešio je da joj kupi "mečku". Videćete svi uskoro taj auto, sigurno će se pojaviti u nekom Jeleninom spotu koji će uskoro snimiti - tvrdi naš izvor.

On dodaje da je Tošić i dalje lud za svojom zgodnom suprugom, u šta smo se uverili i mi kada smo ih sreli na aerodromu.

U slavljeničkom maniru fudbaler turskog Bešiktaša dočekao je svoju dragu sa puta i čim ju je video, zasuo ju je poljupcima. Iako se Jelena često sama predstavlja kao bahata zvezda, pokazala je da ume da živi kao sav normalan svet.

Ona je po sletanju aviona sama ponela svoj prtljag sve do kola, gde je torbe preuzeo njen muž. Duško joj je kao prvi džentlmen otvorio vrata, pa su se zajedno odvezli do njihove vile na Dedinju. 

POGLEDAJTE OSTALE FOTOGRAFIJE:

(Foto: Informer)

Jelena se dvoumila između jednog "poršea" i ovog "mercedesa", ali je Duško bio taj koji je prelomio

A da bi mu uzvratila, Jelena je napravila žurku iznenađenja u restoranu "Grafičar", na kojoj su bile njihove brojne kolege prijatelji, a mikrofona su se, pored slavljenice, latili i Ana Bekuta, Adil i mnogi drugi..

Pogledajte kako je bilo u "Grafičaru":

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u