Zanimljivo

EKSKLUZIVNE FOTKE: Kristijan pokazao novac i priznancu!

Objavljeno: 12.02.2016 | 19:47Izvor: medio.rs

GOLUBOVIĆ KOJI JE U ZGRADU TELEVIZIJE PINK STIGAO ODMAH POSLE SUSRETA SA STANIJOM, POKAZAO JE CRNO NA BELO KOLIKO NOVCA JE DOBIO OD STARLETE, ALI I PRIZNANICU KOJU JE POTPISAO.

Kristijan Golubović koji se jutros u Novom Sadu sastao sa starletom i pobednicom Farme 6, Stanijom Dobrojević, pre nekoliko trenutaka stigao je u zgradu televizije Pink.

Golubović je doneo novac i priznanicu koju je danas bio primoran da potpiše. Posle salve uvreda koje mu je dojučerašnja prijateljica uputila, Kristijan vidno revoltiran, danas je za Pink.rs kazao:

– Kada sam išao za Novi Sad rekla mi je smradu jedan, daću ti novac iako si me pljuvao po svim medijima. Ništa me nije zabolelo kao ta njena izjava jer ja o njoj ništa nisam pričao, nijednu ružnu reč, već sam je štitio 125 dana i zbog mene je na kraju i pobedila kada su moji glasači glasali za nju. Obećala mi je 25.000 evra, kasnije je rekla da će mi dati 17.500 i na kraju mi je dala 12.000 jer je tvrdila da je imala troškove oko pr-a.

Inače, sa Kristijanom u društvu stigao je i Francuz koji snima dokumentarac o Goluboviću, a koji ga je sve vreme pratio kamerom.

Večeras na televiziji Pink odmah posle “Pinkovih zvezdica” možete pogledati ekskluzivni intervju sa Kristijanom Golubovićem u kom će govoriti o prirodi svog odnosa sa Stanijom Dobrojević i podeli novca koja se dogodila danas.

Ekskluzivne fotografije, pogledajte u nastavku:

Foto: Pink.rsFoto: Pink.rsFoto: Pink.rsFoto: Pink.rsFoto: Pink.rsFoto: Pink.rs

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u