Zanimljivo

EH RASTO, RASTO, ANA TRUDNA A SVE RADI SAMA Kućna pomoćnica pevačice otkriva gde je reper posle tuče

Objavljeno: 21.04.2017 | 10:20Izvor: Kurir

Ni nekoliko dana posle skandala reper Rasta se ne pojavljuje, a njegova supruga, iako u drugom stanju, sve radi sama.

- Nemam nikakav komentar na temu incidenta i neću da pričam o tome ništa - kaže za list nasmejano i raspoloženo poznata pevačica Ana Nikolić o tuči koju je nedavno izazvao njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali.

Anu su novinari zatekli ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom reperom, i to u momentu kad se vraćala sa snimanja jedne emisije. I iako o samoj tuči, ali ni o Rasti nije želela da govori, pa je tako izbegla da bilo šta kaže i o tome gde se on trenutno nalazi, Ana Nikolić je na pitanje da li je sve to što se dogodilo ipak stresira budući da je u drugom stanju, rekla:

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

- Ne. Ništa. Ništa me ne stresira, i osećam se fantastično. Uživam.

Posle celodnevnog čekanja da i Rasta izađe iz stana, pa makar zbog toga da bi trudnoj supruzi nešto pomogao, to se nije desilo. Ana je i izlazila i vraćala se u stan, a od Raste sve vreme ni traga ni glasa.

Naime, pevačica je odevena u satenski bademantil prvi put oko jedan po podne napustila zgradu. Prvo je jedan od kućnih pomoćnika isparkirao džip i dovezao ga ispred samog ulaza, dok je Ani žena koja im radi kućne poslove pomogla da siđe i spusti torbu, a zatim je Ana ušla u kola i odvezla se u nepoznatom pravcu. Nakon dva i po sata pevačica se vratila u stan, i zastala samo kako bi najmlađim fanovima dala autogram. Ana je izgledala sasvim zadovoljno i rasterećeno. Kao da se nikada ništa i nije desilo.

A šta kaže kućna pomoćnica...

Rasta se ne pojavljuje a kućna pomoćnica i komšije tvrde da je on trenutno u Americi, iako se iz Amerike vratio neposredno pre incidenta sa Slobodanom Nešovićem.

- Ana je na snimanju emisije, a Rasta je u Americi, nemojte ga uzalud čekati - rekla je kućna pomoćnica Ane Nikolić i Stefana Đurića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u