Zanimljivo

DRAMA Jelena se žalila Dačiću!

Objavljeno: 12.02.2016 | 19:38Izvor: Alo!

Jelena Golubović toliko je ogorčena što ne može da dovede bratanicu u Srbiju iz Manile da je pisala našem ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću.

- Sva neophodna dokumentacija je predata u Beogradu pre polaska za Filipine i posle deset dana, ambasada u Džakarti, uprkos obećanjima, nije rešila slučaj pozitivno, to jest zbog nemarnosti nije uputila zahtev Srbiji. Karte za povratak kupljene su za 13.2. a do danas nisam dobila vizu za desetogodišnju devojčicu. Molim Vas, ko je odgovoran za maltretiranje deteta? Ko će nadoknaditi troškove ukoliko viza ne stigne do sutra? Sramota me je kao pojedinca zbog sramnog postupka i nemarnosti zaposlenih u našoj ambasadi u Džakarti - napisala je Jelena Dačiću i zamolila ga da upotrebi svoj autoritet kako bi se njen slučaj našao u sistemu MUP-a.

Rediteljka je takođe napisala i poseban mejl našem ambasadoru u Džakarti.

- Ako do kraj radnog dana ne dostavite dokumentaciju policiji, snimiću video klip i proslediti svim medijima - zapretila je ona ambasadoru i dodala da će svakog dana govoriti o njihovom ponašanju u ambasadi za medije, a i o zaposlenima u MUP-u.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u