Zanimljivo

Dragica Nikolić: Skupili smo 10 miliona evra i sve potrošili

Objavljeno: 25.07.2016 | 15:33Izvor: Blic

Fondacija Dragica Nikolić u protekle tri godine uradila je mnogo, prikupila je 10 miliona evra i sve to potrošila, dok su administrativni troškovi bili minimalni - 0,05 odsto, izjavila je predsednica Upravnog odbora te Fondacije Dragica Nikolić u Kragujevcu.

Ona je novinarima rekla da se Fondacija dve godine posle renoviranja kragujevačkog porodilišta vraća u taj grad kako bi se uredilo igralište za decu.

Na površini od 2.800 kvadrata uredićemo igrališta za mališane, nešto stariju decu, tinejdžere i naše seniore, rekla je Dragica Nikolić.

Prema njenim rečima, za Fondaciju je važno gde god da radi, da se javljaju ljudi koji žele da pomognu.Ovde su se javile mnoge firme, pojedinci, ponudili pomoć i zato smo i proširili projekat. Mnogi žele da pomognu jer će njihova deca i unuci ovde da provode slobodno vreme, istakla je Nikolić.

Ona je rekla da je planirano da se u park uloži 200.000 evra, ali će to verovatno biti duplo, jer se nikad ne zna šta će se naći kada počnu radovi.

Fondacija gleda da kada nešto radi, to uradi najkvalitetnije. Ako želimo da uđemo u Evropu, treba da uradimo onako kako Evropa zahteva, da nam deca i stari budu bezbedni, istakla je Dragica Nikolić.

Početku izvođenja radova na izgradnji dečjih igrališta u sklopu projekta "Kreativni veliki park" u Kragujevcu prisustvovao je i gradonačelnik Radomir Nikolić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u