Zanimljivo

DOVELA IH U SAD Marija pred porođaj vakcinisala roditelje

Objavljeno: 07.02.2016 | 09:41Izvor: Alo!

Glumica Marija Karan okupirana je pripremama za porođaj, a da bi sve proteklo u najboljem redu, u pomoć su joj pristigli roditelji, s ozbirom na to da ona sa suprugom Džoelom Lubinom živi u Americi.

Kako je pitanje dana kada će se lepa glumica poroditi, ona je zamolila mamu Dobrilu i tatu Stevu da se vakcinišu kako bi zaštitili unuče kada dođe na svet.

Kako saznajemo, Marija uživa u poslednjim danima trudnoće, ali kako bi predupredila sve neželjene zdravstvene probleme ukućana kada beba stigne u dom, odlučila je da situaciju drži pod kontrolom. Zagovornica parole „bolje sprečiti, nego lečiti“ nagovorila je sve koji će biti u dodiru sa novorođenčetom da se vakcinišu.

- Baka i deka primaju vakcinu da bi zaštitili svoje unuče. Što se mora, mora se - kaže Marija, koja se holivudskom producentu zaklela na večnu ljubav 2014. godine u Beogradu.

Marija Karan, roditeljiDobrila i Steva Karan, Foto: Instagram

Oni od tada žive i rade u Americi, a njen izabranik je čelnik losanđelske agencije koja prednjači u pronalaženju talenata u oblasti sporta i zabave. Ovaj uspešni filmski radnik koji je osvojio zanosnu Srpkinju zastupao je neka od najpoznatijih svetskih imena kao što su Dženifer Aniston, Tom Kruz, Zek Efron, Kolin Farel.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u