Zanimljivo

DOBILI 255 GODINA ZBOG UBISTVA BOSANCA I HRVATA: Uleteli im u kuću usred orgija, pa se brutalno iživljavali nad njima!

Objavljeno: 02.09.2015 | 22:55Izvor: Telegraf.rs

Fernando Luiz do Nascimento osuđen je na 48 godina i četiri meseca, a Danilo Lima da Silva i Fabio da Silveira Mendona dobili su kazne od 46 godina. Aluizio Azevedo Silva, koji im je pomagao, osuđen je na 20 godina i osam meseci

Sud u Brazilu osudio je pet muškaraca i jednu ženu na 255 godina zatvora jer su prošle godine ubili Hrvata Antu Stanića (57) i švedskog državljanina poreklom iz Bosne i Hercegovine Faika Nekića (78) u kući na plaži.

Devojka Ariana Mandu de Souza, koja u vreme napada nije bila napunila 21 godinu, dobila je 47 godina, a toliko je dobio i Renato de Souza Celina.

Printskrin: Youtube/Jornalismo SBT

Printskrin: Youtube/Jornalismo SBT

Fernando Luiz do Nascimento osuđen je na 48 godina i četiri meseca, a Danilo Lima da Silva i Fabio da Silveira Mendona dobili su kazne od 46 godina. Aluizio Azevedo Silva, koji im je pomagao, osuđen je na 20 godina i osam meseci.

-Način delovanja bande bio je podela zadataka. Fernando, Ariani i Fabinho držali su, napali i ubili žrtvu Antu Stanića. Danilo i Renato su držali, napali i ubili Faika Nekića – stoji u presudi.

Printskrin: Youtube/Jornalismo SBT

Printskrin: Youtube/Jornalismo SBT

Kako je navedeno tokom suđenja, grupa bandita je upala u kuću u kojoj su žrtve organizovale ekskluzivnu zabavu. Prvo su zarobili dvojicu muškaraca, vezali im ruke i noge, u usta im nagurali smotuljke, a potom im na glave stavili najlonske kese, zbog kojih su se i ugušili.

Potom su im ukrali iznajmljeni automobile i sve vredno što su imali, nakon čega su pobegli. Uhapšeni su dvanaest dana kasnije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u