Zanimljivo

DIZAJNERKA NATAŠA DAMNJANOVIĆ: Karleuša iskače po stilu, ona je jaka osoba! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.2016 | 20:33Izvor: Telegraf.rs

- Jelena ima nešto što ja tražim kod žene. Ima jake crte lica, ima to držanje, taj stav. Sviđa mi se kako komunicira sa ljudima - rekla je prelepa dizajnerka za Telegraf

Modna dizajnerka i manekenka Nataša Damnjanović bila je gošća redakcije Telegrafa. Ona je najavila da će se 1. novembra održati humanitarna modna revija za Marija Jurešića (29), kojem je hitno neophodna operacija, u tržnom centru “Stadion”, s početkom u 2o časova.

Nataša je na početku razgovora navela da je već godinama bavi modelingom.

– Imam sestru koja je 5 godina starija od mene. Ona se od pete, šeste godine bavi modelingom, a ja, kao starija sestra, uvek mi je bila uzor, trčkala sam stalno za njom, i tako sam krenula njenim stopama. Prošla sam dosta toga, putovala sam. Snimala sam mnoštvo spotova i pojavila sam se u preko trideset njih. Slikala sam se za sve i svašta i radila svakakve kampanje. Moj životni san je taj dizajn – rekla je Nataša i dodala da je sarađivala sa brojnim poznatim ličnostima, kao što su Saša Kovačević i momci iz OK benda.

- Nikad u svom životu nisam imala uzora. Mogu da kažem da se se divim nekim ljudima.Danas je Jelena Karleuša je žena na koju svaka dizajnerka puca. Jelena ima nešto što ja tražim kod žene. Ima jake crte lica, ima to držanje, taj stav. Sviđa mi se kako komunicira sa ljudima, kao i njeno razmišljanje… Inače, ne volim ljude koju su dvolični. Moraš da budeš jaka osoba i da držiš do sebe, a to je Jelena – navela je Nataša i dodala da Jelena Karleuša iskače po stilu.

Za kraj razgovora, Nataša nam je ispričala da je za 5-10 godina vidi sebe u Njujorku kao jako i veliko ime.

Pogledajte gostovanje Nataše Damnjanović i Filipa Mitrovića:

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u