Zanimljivo

DEČKO, AJDE OLADI! Zorica Dukić brutalno odbija udvarače

Objavljeno: 27.07.2017 | 17:55Izvor: Alo!

Ovog leta su već mnoge pevačice i starlete pokazale izvajane noge i silikonske grudi na crnogorskim plažama, ali Zorici Dukić malo ko može da parira jer, osim što je atraktivna, ima i petlju, da ne kažemo neku težu reč!

Naime, rijaliti zvezda uslikana je u trenutku kada je napadnim udvaračima koji je prate po plaži u Budvi i svašta joj dobacuju pokazala srednji prst! Možda ovaj postupak ne priliči jednoj dami, ali kada su muškarci bezobrazni, izgleda da treba da progovorite njihovim jezikom da bi vas razumeli, a dokazano je da je neverbalna komunikacija mnogo moćnija od verbalne!

Očekivano, svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše, pa je Dukićeva nastavila da uživa u svojoj samoći.

Zorica DukićZorica Dukić, Foto: E-stock/M. Rafailović

Kad smo već kod govora tela, Zorica nam je pokazala i da je, uprkos nasrtljivcima, prilično opuštena. Malo se brčkala u blagotvornoj morskoj vodi, malo se izležavala na suncu, ne mareći mnogo za to da li je neko slika. Iako je njena pojava svakako praznik za oči, moramo da primetimo da se malo ugojila, ali baš na pravim mestima, tako da je dodatno dobila na seksepilu. Za razliku od nekih drugih poznatih devojaka, koje bez šminke ne idu ni na plažu, junakinja „Parova“ fura prirodan izgled - naravno, ako zanemarimo silikone.

Zorica DukićZorica Dukić, Foto: E-stock/M. Rafailović

Otkako se rastala sa svojom ljubavlju iz „Parova“ Nenadom Marinkovićem Gastozom, o njenom ljubavnom životu ne zna se mnogo, a Zorica ne daje povoda za tračeve. Da li se to smirila i uozbiljila, ili samo hvata zalet za neki novi rijaliti šou, pa i romansu, saznaćemo verovatno već na jesen, kada televizije objave svoje programske šeme!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u