Zanimljivo

DARA I RADA U KLUBOVIMA: Ludilo na nastupu folkerki!

Objavljeno: 19.02.2017 | 14:56Izvor: Kurir

Vrele Iako se, za divno čudo, ovog puta nije razgolitila, Bubamara je muškarce isprovocirala kada je viknula: „Ajde, navalite, sad sam slobodna!“ S druge strane, Manojlovićeva sve vreme bila smerna

Dara Bubamara i Rada Manojlović napravile su darmar na svojim nastupima u Beogradu! Iako nisu pevale na istom mestu (Dara u klubu, Rada u kafani), atmosfera je bila slična.

Momci su i jednoj i drugoj pevačici sve vreme dobacivali, ali ne iste stvari. Dara im je dala povod sama jer je uz taktove njenih provokativnih pesama glasno i jasno rekla:
- Momci, navalite, sad sam slobodna!

Folkerka je time želela da atmosferu dovede do usijanja. I uspela je. Tada su ka njoj počeli da lete papirići s brojevima telefona udvarača, a momci iz ćoška navijački su dobacivali:
- Daro, baci si*u da se igramo!

S druge strane, kod Rade nije bilo tako lascivnih komentara, verovatno zato što pevačica, za razliku od svoje starije koleginice, nema silikone. Možda Rada ne može da se diči bujnim poprsjem, ali se zato uvijala na bini u pripijenoj haljini, koja joj je zadnjicu isticala u prvi plan. I takođe je imala nastup za pamćenje!

Preznojila se
RADI JE VRUĆINA I NA MINUSU

Rada se na nastupu nije odvajala od papirne maramice. Iako je napolju bio minus, u kafani je bilo pretoplo zbog gužve, pa se folkerka sve vreme brisala.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u