Zanimljivo

DA LI ZNATE O KOJOJ PEVAČICI JE REČ? PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA DANAS IZGLEDA OVAKO!

Objavljeno: 18.01.2017 | 19:41Izvor: Puls

Vlasnik "Pink" medijske imperije Željko Mitrović godinama je u srećnom braku sa Milicom Mitrović, direktorom programa i muzičkim urednikom ružičaste televizije,a to mu je drugi brak po redu.

Pre Milice Željko je bio oženjem pevačicom Sonjom Mitrović Hani, sa kojom ima dvoje dece, sina Aleksandra (24) i ćerku Sandru (26). U drugom braku dobio je još dve ćerke Andreu i Kristinu.

Hani se povukla sa estradne scene, te se danas muzikom bavi isključivo u muzičkom studiju. Ona danas radi u svetu muzike kao producent, kompozitor, tekstopisac i aranžer. Poslednji album izdala je za "Grand" produkciju 2005. godine.

Sonja Mitrović HaniSONJA MITROVIĆ HANI • D.P. / RAS SRBIJA

Ova fotografija nastala je prošle godine u studiju kompozitora Zorana Marjanovića, koji je pažnju medija privukao nakon misteriozne smrti njegove supruge - pevačice Jelene Krsmanović. Hani i Zoran napravili su pevačici Snežani Neni Nešić numeru "Ako ti krene po zlu" koja uskoro treba da ugleda svetlost dana, a na kojoj je prateće vokale pevala upravo ubijena Jelena. Zoran je bio zadužen za melodiju i aranžman, a bivša žena Željka MItrovića za tekst.

Koliko možemo da primetimo Hani se nije mnogo promenila od dana kada se povukla iz javnog života.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u