Zanimljivo

DA LI ĆE POSTATI NAJLEPŠA NA PLANETI? Srpska lepotica Marija Ćetković u Kini na svetskom izboru za mis (FOTO)

Objavljeno: 27.11.2015 | 13:29Izvor: Telegraf.rs

- Nadam se najboljem - poručuje srpska misica

Marija Ćetković, mis Srbije iz 2014. godine, trenutno se nalazi u Kini, gde će predstavljati našu zemlju na svetskom izbor za mis. Sve je počelo velikom paradom gde su takmičarke dočekane od strane kineskog naroda uz puno osmeha i lepih reči. Devojke su potom imale svečanu večeru dobrodošlice koju je ispratio neverovatan vatromet.

– Smeštene smo u luksuznom kompleksu hotela Beauty Crown 7-Star. Dan je ispunjen mnogobrojnim obavezama, posećujemo škole, obilazimo turisticke destinacije i svuda nailazimo na dobar prijem i gostoprimstvo. Kineski narod jako poštuje takmičenja lepote i na svakom koraku nas dočekuju sa cvecem i aplauzom – rekla je Marija, i nastavila:

Foto: Promo

Foto: Promo

– Danas smo snimali video profile o sebi i zemlji iz koje dolazimo, Bila sam ponosna što dolazim iz Srbije , što imam čime da se pohvalim. Istakla sam prirodne lepote, tradiciju, kulturi i sport, poseban aplauz me je pratio kada pomenem Batu Živojinovića, koji je ovde filmska ikona, Novaka Đokovića i Ivanu Španović, mala zemlja velikih ljudi, zavrsila sam svoje predstavljanje. Sve ovo potkrepila sam i videom koji sam spremila i ponela za tu priliku, a koji je postavljen na zvanicnom sajtu Miss World – navodi srpska lepotica i dodaje:

Foto: Promo

Foto: Promo

– Družim se sa svim devojkama, a posebno sam bliska sa prvim komšijama, Mis Crne Gore Natašom Milosavljević i Emilijom Rozman, Mis Makedonije. Uskoro nam predstoje takmičenje u sportu u talentu i za top model. Posebno se ocenjuje humanitarni rad koji lično prezentujem predsednici Miss World organizacije. Pobednice u svim ovim discplinama plasiraju se u top 20. Nakon utiska ostavljenog sa članovima žirija pravi se kompletna slika o našem plasmanu – naglasila je ona.

Foto: Promo

Foto: Promo

Naša takmičarka po opremnjenosti i spremnosti ne zaostaju za ostalim kandidatkinjama, došla je potpuno opremnjena. O njenom stajlingu brinule su se tri dizajnerke: Kristina Jezdić, Nina Rajak i Amina Hasanbegović čiju haljinu će nasa predstavnica nositi na finalnoj večeri.

– Nadam se najboljem – poručuje Marija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u