Zanimljivo

ČUVENI BRITANSKI BAJKER JE U SRBIJI: Evo kako se proveo na jugu!

Objavljeno: 29.05.2015 | 20:42Izvor: Telegraf.rs

- Krenuli smo od Slovenije, preko Hrvatske i Bosne do Srbije i mogu vam reći da su vam putevi fantastični! - objasnio je britanski bajker Henri Koul nazvavši putešestvije po Srbiji pravom avanturom

Da strance u Srbiji mogu da oduševe ćevapčići, rakija i sarma to smo odavno znali! Ono, međutim, što priznajemo da nikada do sada nismo čuli, izjavio je pre nekoliko dana čuveni britanski bajker Henri Koul.

Ovog sjajnog motoristu na proputovanju kroz Srbiju ispratila je novinarska ekipa iz Brusa zabeleživši tom prilikom da su ga u našoj zemlji oduševili, ni manje ni više nego – srpski putevi!

– Krenuli smo od Slovenije, preko Hrvatske i Bosne do Srbije i mogu vam reći da su vam putevi fantastični! – objasnio je ovaj bajker nazvavši putešestvije po Srbiji pravom avanturom.

ENGLEZ OBJASNIO KAKO IZGLEDAJU TURBO-FOLKERKE: A, onda otpevao srpski šlager! (FOTO) (VIDEO)

– Imate finu površinu puteva, a ono što me je posebno oduševilo jeste to što u saobraćaju nema gužve! Svidela su mi se i vaša sela u kojima seljaci zajedno rade, na traktorima… Toga, na primer, nema u Engleskoj – objasnio je Koul ističući kako je za razliku od Srbije, u Hrvatskoj i Sloveniji sve nekako “mediteranski”.

Nasmejani bajker je na kraju otkrio i šta ume da kaže na srpskom. U odnosu na “ćevapčiće” koje je očigledno dobro “snimio”, “račun” je pomešao sa “rakunom”…

Uostalom, predlažemo vam da pogledate snimak koji su novinarske ekipe zabeležile sa ovimBritancem.

Video: Youtube / BrusONLINE


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u