Zanimljivo

CELA SRBIJA JE LILA SUZE ZBOG NJEGA: Marina Visković otkrila kako joj je pomogao pokojni Darko Radovanović!

Objavljeno: 12.10.2017 | 09:34Izvor: Kurir

Atraktivna pevačica otkrila je da se svojih muzičkih početaka rado se seća. Ona je još kao veoma mlada devojka punila prestoničke klubove, a priznala je i ko je zaslužan za njene prve pesme.

Marina Visković je otvorila dušu i rekla koji pevač joj je pomogao na početku karijere.

U pitanju je pokojni pevač Darko Radovanović koji je 2011. godine zajedno sa svojim menadžerom Aleksandrom Miloševićem poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda, u blizini Dobanovaca.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Ja sam kao veoma mlada devojka počela da pevam i bila sam najpopularnija klupska pevačica sa samo 20 godina. Ponosna sam na to svoje iskustvo. Tada je veliki broj mojih kolega dolazio da me sluša. Uvek mi je značila podrška kolega. Između ostalog, na početku karijere mi je mnogo pomogao pokojni Darko Radovanović. On me je odveo da kupim svoje prve pesme, a između ostalog i prelepu baladu koju sam nedavno i snimila. Ta pesma je bila 10 godina u fioci", otkriva Marina i priseća se pokojnog pevača:

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

- Darko je bio moj drug, prijatelj... Pevali smo na istim mestima, ja sam tada bila klinka. On je prepoznao talenat u meni i mnogo mi pomogao. On je bio stvarno jedan divan čovek, veliki umetnik i veliki borac... Žao mi je što mu se to desilo - rekla je pevačica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u