Zanimljivo

CECU ISKORISTIO DEČKO: Zahvaljujući njoj svi znaju za njega

Objavljeno: 01.07.2016 | 20:45Izvor: Kurir

Pre nego što je smuvao pevačicu, Aleksandar Jovović je za modni angažman tražio 500 evra, a sada zahteva šest puta više para! Ražnatovićeva neće više da ga angažuje jer krije da je bila u vezi s njim.

Ceca Ražnatović (43) pomogla je 16 godina mlađem manekenu Aleksandru Jovoviću, s kojim je donedavno bila u vezi, da izađe iz anonimnosti i postane jedan od najtraženijih u modnom svetu.

Aca je zahvaljujući vezi s pevačicom i te kako profitirao u svom poslu. Kako Kurir Stars saznaje, maneken je nedavno dobio ponudu da snimi reklamu za jedan modni brend, a on je, u stilu velike zvezde, zahtevao honorar od 3.000 evra, što je šest puta više od onoga koliko je zarađivao pre nego što je smuvao Cecu.

Zanimljivo je da je i za angažman u pevačicinom spotu za pesmu „Dobro sam prošla“, pre godinu i po, dobio 500 evra. Da ne grešimo dušu, taj novac je uzeo pre nego što su počeli vezu.

- Kad je javnost saznala da je bio s Cecom, Aleksandar se istripovao da je manekenska zvezda. Zovu ga sa svih strana, a sve to zahvaljujući vezi s pevačicom. Međutim, on je počeo da bira poslove i zahteva ogromne honorare. Tako je nedavno, kada su ga pozvali da reklamira jedan brend, bio izričit: „Slikaću se samo za 3.000 evra“. Zbog toga ima sve manje posla  - otkriva naš dobro obavešten izvor.


Posle raskida Ceca i Aca su ostali prijatelji. Uprkos tome, pevačica ne želi da ga angažuje za spotove za pesme s novog albuma „Autogram“, koji je objavila prošle nedelje i koji je već postao veliki hit.
- Iako bi Ceca mnogo volela Jovovića u nekom spotu jer je lep i zgodan, neće da ga pozove jer na sve načine pokušava da zataška vezu s njim - zaključuje naš izvor.

Pozvali smo Cecu i Aleksandra za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u