Zanimljivo

CECA SE OPRAŠTA OD PINKOVIH ZVEZDA: U večerašnjem finalu folk diva poslenji put u žiriju, a menja je...!

Objavljeno: 28.06.2016 | 22:34Izvor: medio.rs

Svetlana Ražnatović doputovala juče sa Kipra da bi poslednji put ocenjivala kandidate jer od septembra neće biti u žiriju

Folk zvezda Ceca Ražnatović večeras će se oprostiti od žiriranja u "Pinkovim zvezdama"! Pevačica je u ponedeljak oko pet sati ujutru doputovala sa Kipra kako bi prisustvovala finalu druge sezone popularnog muzičkog takmičenja.

Protekle dve godine su mi bile divne. Puno smeha, dragih ljudi, divnih kandidata, odličnih pesama...

Ceca Ražnatović

Ovo će ujedno biti poslednji put da Ražnatovićeva sedi u crvenoj stolici jer se povlači iz žirija. Od septembra kandidate će ocenjivati nove sudije, a Svetlanu će zameniti Dragana Mirković, koja je pre nekoliko dana potpisala ugovor sa Pinkom.

Ceca priznaje da joj nije lako što se završava ovo poglavlje u njenoj karijeri.

Novak Đurović

- Protekle dve godine su mi bile divne. Puno smeha, dragih ljudi, divnih kandidata, odličnih pesama... Bila sam uzbuđena pred svako snimanje, jedva sam čekala da počne. Ali sada sam izdala novi album "Autogram", posle promocije krećem na turneju i fizički ne bih mogla sve da postignem. Zato sam morala da se povučem, ali sam čula da je Pink našao adekvatnu zamenu - rekla je Ceca za Informer.

Gaga predstavlja nove pesme

Tokom finala "Pinkovih zvezda", osim Cecinih novih pesama, publika će imati priliku premijerno da čuje i dva nova singla Dragane Mirković.
Već večeras publika će imati priliku da da svoj sud o numerama dve velike zvezde.

Za titulu "Pinkove zvezde" večeras će se boriti 12 kandidata. Pevačica se nada da će publika izglasati najboljeg koji će napraviti sjajnu karijeru.

- Sve su to mladi, talentovani ljudi koji imaju mnogo potencijala. Ma koga publika da izabere, neće pogrešiti. Ja ću im se uvek naći tu da ih bodrim i podržim - obećava Ražnatovićeva.

Ona je presrećna što njene nove numere obaraju rekord po broju pregleda na Jutjubu. Večeras će i u emisiji premijerno izvesti dve nove pesme.

Novak Đurović

- Dugo smo radili na ovom albumu. U njega je ceo moj tim uložio mnogo energije i ljubavi i srećna sam što publika to prepoznaje. Jedva čekam večeras finale da ih premijerno izvedem i da malo đuskamo - poručila je Ceca Ražnatović.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u