Zanimljivo

Ceca otkrila ŠTA MISLI O PARIS HILTON i zašto joj NIJE DRAGO kad Anastasiju porede sa njom

Objavljeno: 26.09.2016 | 20:45Izvor: medio.rs

Pevačica nije oduševljena bogatašicom koja je napravila pometnju svojim dolaskom u prestonicu Srbije.

Svetski poznata klaberka Paris Hilton uveseljavala je u subotu uveče goste na privatnoj žurki u Beogradu na kojoj se našla i najveća zvezda na Balkanu – Svetlana Ceca Ražnatović.

Pevačica je na žurku došla kao gost, a ne da bi pevala, pa se opustila u društvu svetskih zvezda, jer je sa Paris došao o glumac Alen Delon. 

ceca youtubeFoto: Youtube

– Moj prijatelj je pravio žurku zatvorenog tipa, ništa spektakularno, osim što su pozvane i svetski poznate face. Ja sam tamo pozvana privatno, kao prijatelj, a ne neko ko treba da uveliča proslavu. Meni je drago kad svetske face dođu u Srbiju, jer to ima veze s promocijom naše zemlje i glavnog grada – rekla je Ceca za Kurir.

Ipak, ona nije bila oduševljena Hiltnovom, jer joj se ne dopada što su njen način života uporedili sa načinom života njene ćerke Anastasije.

Foto: Pink.rsFoto: Pink.rs

– Paris Hitlon je poznata kao mlada bogatašica, klaberka, tako da Anastasija i ona nemaju nikakvu zajedničku crtu! Osim toga, Paris je mnogo starija od nje – objasnila je Ceca.

Ona smatra i da neko poput Paris ne bi mogao da bude uzor njenoj mezimici.

Foto: Instagram PrintscreenFoto: Instagram Printscreen

– Njih dve nemaju nijednu zajedničku crtu da bi moja ćerka pratila njen rad. nastasiju bi pre zanimale Điđi Hadid ili Kajli Džener, to je njena generacija, a Paris nema nikakve veze s njom – rekla je ona.

V. T.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u