Zanimljivo

CECA OKUPILA PORODICU NA KAFI Sina mazi, snajku pazi!

Objavljeno: 29.09.2016 | 10:23Izvor: Alo!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović iznenadila je sve u jednom prestoničkom kafiću kada se potpuno opušteno, poput ostalih gostiju, pojavila i sela u baštu tog kafića.

Ceca i VeljkoSa njom je bila čitava svita - ćerka Anastasija sa drugaricom, sin Veljko, ali i nova snajka Ksenija Bujišić.

Paparaco „Alo!” uslikao je delić ove porodične atmosfere pod vedrim nebom na Vračaru, a sudeći po fotografijama, nova snajka se dobro uklopila u tim Ražnatovića. Da stvar bude interesantnija, Ceca je došla bez grama šminke da popije jutarnju kafu, obučena u farmerke i džemper, kako je inače retko kad viđamo.

Na okupu:  Ksenija,  Anastasija,  Ceca i VeljkoNa okupu: Ksenija, Anastasija, Ceca i Veljko, Foto: Rajko Ristić

Veljko: Mami sam javio čim sam izgubio nevinost

Cecin sin otkrio je da sa majkom nema tabu tema, te da joj je prvoj javio i kada je izgubio nevinost. - Nije to bilo neko lepo iskustvo, štaviše, bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: „Mama, desilo se!” - otkrio je Veljko u „Amidži šouu”.

Očigledno da folk diva iza scene vodi sasvim običan život bez potrebe da u svakom trenutku i na svakom mestu bude tip-top sređena. U istom fazonu kao buduća svekrva bila je i Ksenija, dok je Anastasija očigledno planirala unapred svoje dalje putešestije, pa se našminkala. Ona i njena drugarica su porodično druženje napustile ranije, dok su Ceca, sin i snajka ostali da ćaskaju uz kafu i ceđeni sok.

A da je Veljko i te kako mamin sin, govori osmeh na Cecinom licu dok ga miluje iako Ksenija ne može da dođe do daha od smeha zbog toga.

Folk diva sa sinom  i snajkom ćaskala  uz ceđeni sokFolk diva sa sinom i snajkom ćaskala uz ceđeni sok, Foto: Rajko Ristić

Očigledno da je Ražnatović imao jednu od svojih tipičnih izjava kojima je zasmejao ove dva najbitnije žene u njegovom životu. Dok je vesela petorka uživala u sunčanom danu, stalni gosti ovog kafića potpuno su zgranuto gledali u sto za kojim je sedela folk diva.

Uživala u suncu:  Ceca u bašti  gradskog  kafićaUživala u suncu: Ceca u bašti gradskog kafića, Foto: Rajko Ristić

Niko nije mogao da veruje da je Ceca nasumično izabrala baš taj lokal. Jednostavno je zaustavila auto i kada je Veljko video da ima mesta u kafiću, ušla je da popije piće. Iako je dobro poznato da ona ide samo u određene restorane i kafiće gde ima mir, Ceca je očigledno ovaj dan bila raspoložena da potpuno opušteno ušeta u prvi kafić. Bez obzira na to što je bašta ovog kafića na trotoaru, i što je na nekoliko metara od stolova prometna ulica, Ražnatovićeva je kao sav normalan svet ispijala svoj vitaminski sok, dok su vozači u njenom pravcu gledali s nevericom.

Anastasija  RažnatovićAnastasija Ražnatović, Foto: Rajko Ristić

Voleo bih da se mama uda

Veljko Ražnatović priznaje da bi voleo da se Ceca ponovo uda. - Mi ćemo otići, imaćemo svoje živote, neće ona da sedi sama. Ona je mog oca mnogo poštovala u svakom mogućem aspektu naših života, sve njegove probleme podnela je kao lavica, tako ja nju zovem. Samo reči hvale imam za najbolju majku na svetu. Nikad nam ništa u životu nije falilo, uvek je bila sama protiv svih - objasnio je Veljko.

Da je živ, tati bih poručio da ne brine

Iako mu nedostaje otac, Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen još dok je Veljko bio mali, on kaže da se trudi da živi onako kako bi to otac voleo. Na pitanje šta bi mu poručio da je živ, Veljko kaže: - Da je sve okej, da ne brine ništa i da će sve ostati onako kako je zamislio dok sam ja živ - istakao je Ražnatović i tako odgovorio na pitanje Ognjena Amidžića. Veljko je u nekoliko navrata isticao da mu je otac ostao u lepom sećanju i da sa majkom često razgovara o njemu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u