Zanimljivo

CECA ODUŠEVLJENA RUSIJOM, ALI I PREDSEDNIKOM: Putin je pravi šmeker, ima harizmu!

Objavljeno: 27.11.2015 | 20:04Izvor: Kurir

Svetlana Ceca Ražnatović juče je doputovala iz Moskve, gde je pred više od 4.000 fanova održala koncert za pamćenje.

Pevačica je oduševljena ruskom prestonicomduševljena sam Moskvom i trgovima koji su urađeni u bajkovitom stilu. "Nisam mogla ni da zamislim da je toliko lepo, iako su mi mnogi govorili o čarima ruske prestonice. Obilazila sam grad, njihova arhitektura je božanstvena, ali je mnogo hladnije nego u Beogradu", kaže Ceca, koja reči hvale ima i za predsednika ove zemlje Vladimira Vladimiroviča Putina.

"On je pravi šmeker i ima harizmu. On voli Srbe, a ja volim Ruse", uz osmeh priča folk diva koja je, ogrnuta u srpsku zastavu, spektakularni koncert zatvorila pesmom "Đurđevdan".

Foto AP
Foto AP

Veliki broj poznatih političara, sportista i muzičara došao je da čuje glas srpske pevačice, pa su glavni separei popularne diskoteke bili unapred zakupljeni. S obzirom na to da zbog prirode posla puno putuje, Ceca je priznala da se plaši terorističkih napada koji se u poslednje vreme dešavaju u metropolama širom sveta, a za koje se nikada ne zna gde im je sledeća meta.

"Nije mi svejedno, dešava se da niko na planeti nije siguran, ali se uzdam u zdravu svest ljudi koji odlučuju o tome i da će se sve smiriti i stišati", uverena je Ražantovićeva.

Foto StoryFoto Story


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u