Zanimljivo

Ceca: Činjenica da su Anastasija i Veljko odrasli bez oca još nas je više vezala (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.2017 | 21:50Izvor: medio.rs

Najveća balkanska zvezda otkrila je detalje svog odnosa sa Veljkom i Anastasijom.

Svetlana Ceca Ražnatović pravo sa spektakularnog koncerta u Sofiji, otputovala je na Kopaonik gde je uz svoje velike hitove publici priredila još jednu noć za pamćenje.

- Iz Sofije sam pravo došla na Kopaonik. Presrećna sam. Rekord za rekordom, šta više poželeti. Velika arena, dva dana zaredom. Za mene je svaki koncert ima svoju težinu i svoju emociju. Na primer, ja sam ovde bliže publici, u Sofiji sam bila dalje ali to je neka druga energija - objasnila je Ceca.

Autor: TvPink Printscreen

Najveća balkanska zvezda tvrdi da najveću podršku ima od svoje dece i da su oni jako povezani kao i da bez problema posluša bilo koji njihov savet.

- I Veljko i Taša kada su profesionalne stvari u pitanju... Oni drugačije žive, vide unapred... To je moj lični doživljaj i iskustvo. Kada sam radila poslednji album, oni su u sve bili uključeni i za sve su bili u pravu. Kada je život u pitanju, mi nemamo problem. Sama ta činjenica da su odrasli bez oca, nas je još više vezala i ne možemo jedni bez drugih. Žele da poslušaju, nisu inadžije, nisu tvrdoglavi... Ja sam izuzetno otvorena sa njima i oni su mi na prvom mestu. Ne sme ništa da vam bude preče od dece. Kada izgubte korak sa njima, teško ih je stići. Ja se trudim da uvek budem sa njima - otkrila je Ceca u emisiji 'EKSKLUZIVno' i dodala:

- Skoro sam bila na nekom ostrvu i on me je zvao i rekao: 'Mama, bila si u pravu, našao sam te na ostrvu'. Moja deca i ja imamo savršen odnos i drago mi je zbog toga i nadam se da će tako ostati.

 

Autor: B. R.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u