Zanimljivo

BOSANAC PONOVO KOMENTARIŠE ŠERIFOVIĆKU: Nedavno je izjavio da je retardirana, a evo šta joj je sada poručio!

Objavljeno: 12.10.2017 | 09:23Izvor: Kurir

Kompozitor i član žirija “Zvezda Granda” Dragan Stojković Bosanac za pevačicu Mariju Šerifović sada ima samo reči hvale, iako je nedavno za nju pred kamerama rekao da je retradirana. Pred snimanje emisije “Zvezde Granda” pitali smo ga da li bi voleo da Mariju ponovo vidi na Evroviziji kao našu predstavnicu.

"Ja mislim da bi to bilo dobro. Marija je odličan pevač. Mislim da ona nije dobila adekvatan status, ono što je njoj pripadalo kao pobednici Evrovizije. Ona je prva u Srbiji posle raspada Jugoslavije koja je dovela Evroviziju. Mislim da bi bilo fer od države da joj se malo zahvali. Dobri su sportisti, ali oni uvek imaju šansu da ponovo uspeju, a Marija je jedinstvena, jer je prva dovela Evroviziju otkad Srbija samostalno učestvuje, prva je pobedila, to jest, pobedila je pesma, koju je ona dobro iznela", rekao je Bosanac i šokirao jer je pred prvo snimanje nove sezone “Zvezda Granda” pre nekoliko nedelja Mariju žestoko vređao.

FOTO: PRINTSCREEN

Podsećamo, Marija je prvo tokom leta zaratila sa Bosančevom ćerkom, i to putem društvenih mreža. Šerifovićeva je poručila koleginici da je ružno da je vređa i da preko njenog imena dolazi do naslovnih strana, a Džidža joj je onda objasnila da ona ništa za nju ružno nije izjavila i da su te njene reči izmišljene.

Bosanac je pred početak nove sezone “Zvezda Granda” ušao zbog ćerke u sukob sa našom pobednicom na Evroviziji. Poručio joj je da je retardirana, a onda je sa njom kontakt na snimanjima “Zvezda Granda” sveo na minimum.

FOTO: DRAGAN KADIĆ


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u