Zanimljivo

BOBAN RAJOVIĆ ZA INFORMER: Šarići su najveći šmekeri MEĐU KRIMINALCIMA!

Objavljeno: 05.05.2016 | 11:03Izvor: medio.rs

Boban Rajović priznaje da je pevao brojnim mafijašima i otkriva ko je od njih bio galantan, a ko mu je pretio pištoljem

Pevač Boban Rajović priznaje da je mnogo puta pevao kriminalcima, ali ističe da je Darko Šarić jedan od najgalantnijih među njima.

Tokom karijere zaradio je od žestokih momaka mnogo para, ali je imao i veoma neprijatne situacije sa njima. Neki su čak vadili pištolje na njega i kolege iz benda.

- Sećam se, pre jedno desetak godina u Sutomoru su kriminalci vadili pištolj na mene. Nisam hteo da im ispunim muzičku želju. Onda je jedan među njima prislonio revolver mom muzičaru na koleno i rekao: "Matori, je li hoćeš da pevaš ili da pucamo?" Rekao sam mu da sam se tih scena nagledao u životu, pa ako hoće, neka zapuca. Samo je vratio pištolj u pojas i onda smo se izmirili.

Mateo Kovačić mi je dao 18.500 evra

Kada si zaradio najslađi bakšiš?
- Najslađi bakšiš sam zaradio kad sam pevao Mateu Kovačiću, fudbaleru Real Madrida. Dao mi je 18.500 evra. Kada bi bilo više takvih noći, ko zna da li bih se vratio u diskoteku. Bakšiš je bio toliko sladak jer niko u sali nije primetio da mi daje novac pošto bi samo smotao onu ljubičastu i stavio mi je u džep. 

Jesi li nekada pevao kriminalcima na privatnim proslavama?
- Jesam, evo na primer Šarićima. Oni su se pokazali kao veliki šmekeri. Kamo sreće da su svi kriminalci kao oni, pa da im pevam.

Imaš li među prijateljima ljude sa druge strane zakona?
- Imam, naravno, to je u ovom poslu neizbežno. Tokom odrastanja sam sticao prijatelje i neki su pošli na pogrešnu stranu. Ja ne mogu da ih osuđujem zbog toga.

A da li se privatno držiš sa kolegama?
- Veliki sam prijatelj sa Gogom Sekulić i još nekoliko njih. Nemam potrebu da se družim sa javnim ličnostima i osećam se kao neko ko nije dobrodošao u te krugove. Kad god se organizuju velika veselja, poput rođendana i svadbi, tu Boban Rajović nije pozvan, ali meni to i ne treba.

Da li su te kolege podržavale kada si započinjao muzičku karijeru?
- Nikad nisam imao podršku kolega. Ali jednom me je Željko Samardžić posavetovao da odem kod mame (Marine Tucaković, prim. aut.) da mi uradi dobru pesmu. To je bilo posle mog hita "Provokacija". Poslušao sam ga i ona mi je napravila numeru "Usne boje vina".

Nakon te pesme si postao baš popularan. Je li ti neko od pevača čestitao na uspehu?

- Pesma "Usne boje vina" je postala hit, ali mi niko od kolega nije čestitao, osim Ace Lukasa. Pozvao me je i rekao: "Mrzim te zato što si ćelav, a volim te što si napravio veliki hit."

Zašto ti nisu čestitali?
- Estrada je puna licemera i kukavica. Kukavice su oni pevači koji nemaju svoj stav, a licemeri se danas pljuju, a sutra se ližu. Na primer, mnogi su pričali protiv "Granda" i Pinka, a posle su se vratili kod njih.

Održao si veliki koncert u Splitu, a uskoro ćeš i u Zagrebu. Planiraš li da zapevaš konačno u Beogradu?
- Voleo bi da nastupim u Beogradu, ali ne u Kombank areni jer je mnogo pevača tu pevalo, a ja bih nešto drugačije da napravim. Videćemo.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u