Zanimljivo

Bio joj je RUŽAN, ipak se udala za njega, i puštala ga je da je vara: Evo šta Sanja Đorđević danas misli o svom mužu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.2017 | 16:45Izvor: Telegraf.rs

Folk pevačica u braku je sa bivšim fudbalerom Pericom, o kojem je svojevremeno davala iznenađujuće izjave

 

 

- Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - rekla je u jednoj emisiji Sanja Đorđević.

Njene izjave, uključujući i onu da ga je puštala da radi šta hoće, pa i da je vara ukoliko to želi, privukle su veliku pažnju javnosti, pa nismo odoleli a da prvom prilikom Sanju ne pitamo baš za to.

Printskrin: Telegraf

- On je neko ko je meni bio leđa, od početka. Ne bih se ja mogla ovako povlačiti kad hoću... Malo me ima, malo me nema, da ja nemam takvu poleđinu, oslonac na njega. Tako da, ja živim sa nekim ko je ceo život ostvaren kao ličnost, ostvaren poslovno... Nije neko ko se vuče za mene, drži se za suknju. Verovatno je to održalo našu vezu. Ja sam srećna - počela je Sanja priču o Perici.

Foto: Instagram/sanjadjordjevicofficial

Kada je o izjavi da "slobodno može da je vara" reč, Sanja kaže da nije tako rekla.

- Ne, ne, nisam ja rekla "neka me vara"! (smeh) Ja sam rekla da je život kratak, da toliko stvari u životu propuštamo, da bih ja išla za nekim da ga špijuniram, da razmišljam šta je radio, kako je radio... Ono što ne znam to me ne boli. Ako je njemu zadovoljstvo da neke stvari radi, a da je ne znam za to, alal mu vera. Ja nisam povređena, ja sam ispoštovana, meni je lepo u životu, a sad, ako ti neke stvari uradiš, a ja ne znam, a to ti ptičinjava zadovoljstvo, izvoli, brate, nije nikakav problem (smeh) - iskreno nam je rekla Sanja i ponovo iznenadila retko otvorenim stavom.

Šta je još Sanja rekla o Perici, načinu na koji dans funkcionišu, ali i o sebi i planovima, pogledajte u snimku ispod:

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u