Zanimljivo

Bio je NAJOMRAŽENIJA osoba u Srbiji jer se drznuo da oplete po Tanji Bošković! Ali čekajte da vidite kako danas živi "majstor cinizma" Aleksandar Josipović

Objavljeno: 19.08.2017 | 21:59Izvor: Puls

Ukoliko biste izgovorili ime Aleksandra Jospovića u svetu, poznavaoci plesa i prilika u ovoj umetnosti bi pričali o njemu sa poštovanjem. Što se Srbije tiče, Aleksandar je naširoko postao poznat pre nekoliko godina kao jedan od najoštrijih sudija u "Plesu sa zvezdama".

 

Ples sa zvezdama
Foto: TV Prva / PromoPles sa zvezdama

Te 2014. godine svi su gledali "Plesa sa zvezdama", a Josipović je na sebe navukao gnev gledalaca kada je posle jednog performansa Tanje Bošković rekao sledeće:

- Ovo je bila predstava. Kvalitet je bio kao Beograd na vodi, čekamo a nikako da se desi, samo vidim dramu i teatralnost, ne vidim ples- rekao je on i zaradio titulu "najomraženije osobe u Srbiji".

Aleksandrova biografija je impresivna. Višetruki nacionalni prvak u plesu i jedan od najuspešniji plesača u svetu sa ovih prostora, jedini Srbin koji je igrao na sceni Mulen Ruža i član žirija šou programa "Ples sa zvezdama", danas živi u Dubaiju život iz snova.

Josipović u Dubaiju živi od 2015. godine, gde radi kao konsultant i direktor marketinga, a ovim poslom se, pored plesa, bavi još od 2002. godine, te je tako paralelno sa plesnom karijerom gradio ime i na ovom polju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u