Zanimljivo

Bili smo na žurki srpskih dreg kraljica: Željko je sinoć bio najbolja riba u gradu

Objavljeno: 24.07.2016 | 23:00Izvor: 24sata.rs

Velike grudi, oskudna odeća, dugački nokti i jaka šminka, tako izgleda devojka u noćnom provodu, a to su i aduti dreg kraljica, koje su se ovog vikenda predstavile u Beogradu. Evo kako smo se proveli na njihovoj žurki.

„Bože, koliko je lepa“, bila je rečenica koju su kolegnice neprestano ponavljale dok su se na sceni smenjivale dreg kraljice. Oduševile su nas svojim izgledom, garderobom i đuskanjem na vrtoglavo visokim potpeticama. Kada su sišle sa scene, morali smo da im priđemo i čestitamo. Tri novinara na jednom mestu nisu mogla da odole, a da ne postave bezbroj pitanja. Iako su nam ranije rekli da ne žele da govore za medije, pristali su uz jedan uslov – nema slikanja. Zato se na fotkama ne vide njihova lica.

Žurka dreg kraljicaFoto: Andriana Janković

Prvo smo napali Željka iz najprostijeg razloga, to je bila najlepša žena koju smo nas troje ikada videli. Radi kao frizer, a na nagovor druga se maskirao u najbolju ribu u gradu.

- Obožavam Noć veštica i uvek sam imao najluđe kostime. Kada me je drug pozvao i rekao šta organizuje, malo sam se premišljao, ali sam onda to prihvatio kao još jednu ulogu. Ovo nisam ja, niti želim da budem ovakva žena. Volim što sam dečak, ali mi je bilo zabavno da probam – kaže Željko i dodaje da nije siguran da će ovo ponoviti.

Žurka dreg kraljicaFoto: Andriana Janković

Kada smo postali prijatelji na Fejsbuku više nismo znali da li da gledamo prelepog dečka koji nam se pojavio na ekranu, ili prelepu ženu koja stoji ispred nas. Slična situacija je s njegovim kolegom Jovanom, koji nas je oduševio svojom šminkom.

- Ja šminkam pola naše estrade, tako da četkicama mogu da učinim da ličim na neku pevačicu. Za mene je ovo igra i samo pokazatelj šta sve mogu sa šminkom. Bilo je zabavno da probam da se potpuno maskiram i da ne ličim na sebe – objašnjava Jovan, koji je u svojoj zamisli potpuno uspeo.

Kada nam je pokazao svoje fotke pre nego što se našminkao, pomislili smo da je baš on muškarac za kakvim čezne gomila Beograđanki.

Iz kluba odlazimo znajući da će za nekoliko sati sva njihova magija nestati, ali smo srećni što ćemo neke od njih ponovo videti od jeseni u prestoničkim klubovima. Nema dileme da ćemo im biti verna publika.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u