Zanimljivo

BILA JE SEKS BOMBA, LEKA JE OTKIDAO NA NJU! EVO KAKO DANAS IZGLEDA JUGOSLOVENSKA LEPOTICA!

Objavljeno: 28.06.2017 | 18:15Izvor: Puls

Među najboljim domaćim serijama nalazi se serija "Aleksa Šantić", koja je pre nekoliko decenija opisala život pesnika. Aleksu je glumio Banislav Lečić, koji je pokazao kako je majstor reči umeo da voli svim srcem. A voleo je ludo Anku Tomlinović koju je igrala Snežana Bogdanović.

Jugoslovensku televizijsku seriju, koja je snimljena 1992. u produkciji Televizije Sarajevo, režirao je Aleksandar Jevđević. Scenario za divnu TV priču napisali su Đorđe Lebović i Josip Lešić, vođeni romanom „Aleksa Šantić-roman o pjesnikovom životu“.

Koliko romantike je donela ova serija gotovo onoliko koliko je ima u Šantićevim pesmama. Lečić je bio briljantan. Njegova uloga je i dan danas primer emotivnog muškarca. Imao je Šantić, odnosno Lečić, više ljubavi. Voleo je žene onako kako i one treba da budu voljene. Ali njegova najveća ljubav bila je Anka.

Ljubav i strast koja ih je spajala, dopirala je sa malih ekrana. I bila je to jedna tužna ljubav. Anka se udala, Aleksa je ostao sam. Snežana je pre uloge Anke imala iza sebe više uloga, poput Jelke u filmu "Brod plovi za Šangaj" i Duškove mame u seriji "Metla bez drške".

Snežana BogdanovićSNEŽANA BOGDANOVIĆ • SCREENSHOT / SCREENSHOT

Posle "Alekse Šantića" glumila je u filmu "The Philanthropist", u seriji "Na terapiji", a onda je zaigrala u "Sinđelićima". Snežana je bila jedna od najlepših jugoslovenskih glumica, a i danas je krasi izrazita lepota. Udata je za Uliksa Fehmijua sa kojima ima ćerku Niku, a sa porodicom živi u Americi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u