Zanimljivo

BIĆE VRUĆE: Albanska Soraja preti orlovima

Objavljeno: 06.10.2015 | 14:16Izvor: Kurir

Atraktivna crnka rodom je iz Drača i redovno ide na utakmice reprezentacije, ali i svog omiljenog kluba Skenderbega

Atraktivna Albanka Zajmina Vasjari ponosno je na Instagramu objavila da je dobila akreditaciju za utakmicu fudbalskih reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu. 
Mis Albanije iz 2002. godine, koja mnogo liči na srpsku starletu Soraju Vučelić, veliki je fan fudbala i jedva čeka početak meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mami uzdahe... Zajmina VasjariMami uzdahe... Zajmina Vasjari

Zajmina Vasjari (29) u Albaniji se bavi muzikom, snimila je nekoliko provokativnih spotova i popularna je u svojoj zemlji. Atraktivna crnka rodom je iz Drača i redovno ide na utakmice reprezentacije, ali i svog omiljenog kluba Skenderbega.

U razgovoru za medije iz Tirane pred utakmicu izjavila je da će u četvrtak napraviti izuzetak pošto će na stadion doći u crno-crvenoj kombinaciji, umesto u beloj, koje je njena omiljena boja. Na svom Instagram profilu dobila je 1.340 lajkova posle objavljivanja ulaznice za utakmicu u četvrtak.
- Jedva čekam da počne utakmica i da pobedimo Srbe - poručila je prsata albanska zavodnica Zajmina Vasjari, uz fotografije na Instagramu.

(A. R.)


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u