Zanimljivo

BIČ I USKA CRNA KOŽA! Nećete verovati čime se danas bavi bivša supruga Danijela Alibabića

Objavljeno: 26.10.2016 | 18:55Izvor: Blic

Bivša rijaliti zvezda, bivša "farmerka", bivša manekenka i bivša supruga Danijela Alibabića povukla se iz medija posle kraha braka sa pevačem, radila u nekoliko fastfudova, a danas zarađuje od uske crne kože i biča.

Jovana Nikolić proslavila se učešćem u "Farmi" gde se ekspresno zaljubila, pa verila sa Danijelom Alinbabićem. Posle rijalitija, usledila je svadba, a posle svadbe i razvod.

Jovana danas
Foto: D. Rakočević / RAS SrbijaJovana danas

Njihov brak je trajao samo tri meseca, a razvod je bio buran. Ona je bivšeg supruga optužila da je gej i da ju je davio. Ostaće upamćeno i to što je rekla kako nije imala od čega da sprema ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Jovana danas
Foto: D. Rakočević / RAS SrbijaJovana danas

Posle toga, Jovana se vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd i zaposlila u jednom fastfudu. Tamo su je hvalili kao dobru radnicu, ali posle toga, od početka 2015. joj se gubi svaki trag.

Jovana
Foto: D. Rakočević / RAS SrbijaJovana

Međutim... Ekipa Blica zapazila je seksi ženu mačku na jednom štandu na Sajmu knjiga. Kada smo malo bolje pogledali, shvatili smo da je u pitanju upravu Jovana. Ona radi kao hostesa kod jednog od izlagača, uvučena i crnu kožu, a rekvizit joj je bič. Jovana se uopšte nije promenila, a veliki je plus što se ona ne stidi nijednog posla.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u