Zanimljivo

BANKROTIRALA Nevena Stamenković: Nemam od čega da izdržavam dete!

Objavljeno: 24.05.2016 | 21:18Izvor: medio.rs

BANKROTIRALA Nevena Stamenković: Nemam od čega da izdržavam dete!

Nekadašnja članica grupe “”Models” i narodna poslanica Nevena Stamenković podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg muža Srđana Adžemovića zbog neplaćanja alimentacije. U prijavi optužuje bivšeg supruga da se već pet godina oglušuje o odluku suda i njihovom sinu Rastku ne uplaćuje 500 evra, koji su nakon razvoda određeni.

– Nemam posao i nemam od čega da izdržavam dete. Da li je normalno da čovek koji duguje novac mom ocu ne plaća ni alimentaciju. Ne znam šta da radim. On ne viđa dete, sin ga ne zanima. Ima svoj neki život i izigrava velikog kriminalca. I dok sam bila s njim u braku, više sam bila kod mame i tate. Iživljavali su se nada mnom. Zabrinuta sam i razočarana. U našoj zemlji samo šljam prolazi, a pravedni ljudi nagrabuse. Moj nekadašnji muž svojoj bivšoj nevenčanoj ženi i dalje plaća alimentaciju, a šta sam ja?! Ako misle da sam retardirana, grdno se varaju. Lepa sam i pametna. Zato i neću da dozvolim da me prave budalom. Iz kuće ne izlazim zbog sramote. Dve godine čekam da se pokrene taj postupak – ispričala je Nevena.

Njih dvoje su se venčali 2007. godine, da bi prvi put stavili tačku na brak 2011. godine, ali su se vrlo brzo pomirili. Drugi put su se rastali krajem 2013. a pomirili su se početkom 2014. godine, nakon čega su se ubrzo ponovo rastali.

Autor: M.T.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u