Zanimljivo

BAKIĆ: Balerina je od Mitrovića dobila 10.000 evra da ćuti! Kristijan se vraća na Farmu!

Objavljeno: 30.11.2015 | 12:05Izvor: Kurir

Uslovili su je da mora da se pretvara da je sve OK i da bude dobra s Kristijanom, koga su izbacili samo da bi zaradili na porukama kada ga budu vraćali.

Bivši učesnik „Farme“ Lepomir Bakić tvrdi da je Željko Mitrović platio 10.000 evra Jeleni Milošević Balerini da ne bi teretila producente i Kristijana Golubovića, koji joj je u rijalitiju polomio nos!
- Balerina je posle izlaska iz rijalitija išla pravo kod Nenada Čanka da je zaštiti od vlasnika Pinka, jer su je jurili da joj plate troškove lečenja bojeći se tužbe. Dobila je od Mitrovića oko 10.000 evra da se pretvara da je sve OK! Uslovili su je da mora da se vrati u „Farmu“, kao i da mora da bude dobra s Kristijanom Golubovićem, samo da bi njega zaštitili. Ona je u policiji u Barajevu prvo dala izjavu protiv Golubovića, ali ako dođe do suda, na prvom ročištu će reći da je sama pala da bi njega zaštitila. Zato je posle Kristijanovog izbacivanja otišla kod njegove prijateljice Biljane Lukan da se tamo okupe svi zajedno, tamo im je baza - kaže Bakić.

Odbili su me

Bivši policajac tvrdi da je i Kristijanovo izbacivanje iz „Farme“ izrežirano.
- Izbacili su ga da bi napravili farsu, da zarade na porukama kada ga budu vraćali, da Mitrović sve to stavi u džep. Od jednog momka koji obezbeđuje Mitrovića dobio sam informaciju da će ga u „Farmu“ vratiti večeras. Za sve što kažem imam dokaz. Ovo je još jedna od njihovih igranki da ispiraju mozak ovom jadnom, napaćenom narodu - tvrdi Bakić.

On želi da se vrati u rijaliti, ali Mitrovići su ga odbili.
- Milici Mitrović sam napisao poruku, a ona se nije udostojila da mi odgovori. Rekao sam da im je Kristijan srozao ugled televizije, uništio sve što je bilo dobro među ljudima. Pogrešnog čoveka predstavljaju kao heroja. Čoveka koji je zaostao u razvoju i koji posle 20 godina robije nije mogao da socijalizuje i vrati u normalan tok života. Napisao sam da, ako žele da promovišu normalne i zdrave vrednosti, pristajem da se vratim tamo. Ali njih zanima da neko pokaže zadnjicu, da se skine go, da izvadi polni organ - aludira Lepomir na Kristijanove ispade u rijalitiju.

Bez odgovora

On veruje da je Goluboviću mesto u zatvoru, a ne na televiziji.
- Sve ovo je farsa i nameštaljka. Da ima reda i zakona, ne bi ovde ministar pravde bio Željko Mitrović - zaključuje Lepomir Bakić.
Ovim povodom pozvali smo pres-službu Pinka i Jelenu Milošević, ali oni nisu odgovorili na naše pozive.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u