Zanimljivo

ATRAKTIVNA NOVOSAĐANKA SE POHVALILA: Redovno me pitaju da li sam supruga Novaka Đokovića

Objavljeno: 30.05.2016 | 17:27Izvor: Kurir

Novosadska fitnes instruktorka Diana Morić biće predstavnica naše zemlje na "Top Model Of the World", a priznala da je svi pitaju da li je supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića kada čuju da dolazi iz Srbije.

Diana je bila da na izboru "Top Model Of the World" u Bejrutu bude zvanični trener devojaka učesnica, ali je onda pozvana da bude predstavnik Srbije na ovom takmičenju.

"Angažovana sam da radim na izboru kao trener i nutricionista. Došla sam ovde i rekli su mi organizatori da se predstavnica Srbije nije pojavila, valjda zbog bolesti, i zamolili su me da ja predstavljam Srbiju, jer 60 zemalja učestvuje, samo naša zemlja nema predstavnicu. Prihvatila sam, i za sada odlično ide", izjavila je Diana.

Ona kaže da će na "Top Model Of the World" će biti velika.

"60 zemalja učestvuje, ja sam neko ko zaista ne očekuje previše, ali svakako ću dati svoj maksimum da nas predstavim u najlepšem svetlu! Reakcije na mene su sjajne, ljudi me masovno pitaju kad čuju da sam iz Srbije da li sam supruga Novaka Đokovića, a ja se nasmejem i kažem da je on moj kolega i da je oženjen prelepom Srpkinjom Jelenom", istakla je atraktivna Diana za Alo.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u