Zanimljivo

Anđelka Prpić: Čari braka vide se samo uživo

Objavljeno: 12.02.2016 | 23:09Izvor: Blic

- Bilo bi simpatično da se Dario pojavio u „Andriji i Anđelki“, ali se bojim da to njega previše ne zanima. On ipak voli da bude više sa one druge strane kamera- kaže za „Blic“ glumica Anđelka Prpić.

Ovim rečima glumica nagoveštava da je uveliko počelo snimanje novih epizoda serije “Andrije i Anđelke” koje bi trebalo od marta da počnu s prikazivanjem. Njen kolega Andrija i ona snimaju svakodnevno više od 12 sati, pa vrlo retko imaju vremena za privatne obaveze. Međutim, bez obzira na to, oni imaju veliku podršku svojih partnera.

- Posao nije nužno ono najvažnije. Najbitnije je da se dvoje vole i razumeju. Kao što je situacija kod nas - kaže Anđelka i dodaje da je popularnost serije nije puno promenila. Drago joj je što seriju „Andrija i Anđelka“ obožavaju deca, pa gde god da se pojavi, najmlađa publika je saleće da se fotografišu.

- Deca su najstroži kritičari, ali ako vas oni vole, onda je uspeh zagarantovan. Sve nove okolnosti u životu nas pomalo menjaju. Tako treba i da bude jer iz njih uvek nešto novo naučimo. Popularnost je lepa, ali moj posao je takav i tu nema ništa čudno - ističe ona.

Ne slušam ono što mi govore, već sa suprugom otkrivam čari braka.

Na pitanje da li je iz serije nešto dodatno naučila kada je bračna zajednica u pitanju i tako oplemeni i promeni svoj privatan život, Anđelka priznaje da ipak za to nije bilo potrebe.

Zajednički život je stvar ozbiljna: Anđelka s mužem
Foto: Aleksandar Krstovic / PromoZajednički život je stvar ozbiljna: Anđelka s mužem

- O braku se uči kroz staž i godine provedene sa osobom s kojom živite. I ono što vam pre nego što stupite u brak pričaju ne vredi ništa dok vi sami ne okusite i ne shvatite neke stvari. Hvala bogu, svoj staž polako punim i u njemu u potpunosti uživam. Zajedno sa suprugom otkrivam čari bračnog života - rekla je Anđelka, dodajući da sin Jakša razume posao kojim se mama bavi.

- On je veliki dečak. Ima tri i po godine. Svestan je svega, pa i mog posla. Draži su mu crtaći i ona mama koja je tu pored njega, koja mu priča bajke i igra se nego ona na TV-u - kaže ona.

SIN JAKŠA ČESTO DOLAZI NA SNIMANJA

Snimanja serije znaju, kako kaže Anđelka, da potraju i po 15 sati, a odvojenost od sina joj nekada teško pada.

- Naravno da mi nedostaje, i ja njemu, posebno kada dugo snimamo. Dođe on nekad na snimanja. Ali naša ljubav je toliko bezuslovna. I on se samim tim navikava na ovo vreme u kojem živimo, gde mora da se radi. Jer kakvim god poslom da se bavite, on uzima danak. U mom slučaju, to je lepa okolnost - kaže Anđelka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u