Zanimljivo

ANA JE MRZELA SIMONA, NAGOVARALA JE MILICU DA GA OSTAVI: Evo šta mlađa sestra Dabović misli o NESUĐENOM ZETU!

Objavljeno: 24.02.2017 | 21:44Izvor: medio.rs

Šiklić se srpskoj košarkašici nikada nije dopadao. Kretao se u sumnjivom društvu, uvek se ponašao agresivno i ona je stalno govorila sestri da joj u životu ne treba takav muškarac

Košarkašica Ana Dabović presrećna je što je Milica konačno ostavila Simona Šiklića! Ona je oduvek mrzela dečka svoje starije sestre. Mnogo se razbesnela kada je saznala da ju je prebio, ali joj je pao kamen sa srca čim ga je Milica prijavila policiji.

Bilo je sramota

Ana je dugo govorila sestri da ostavi Šiklića, ali je ova nije slušala, zbog čega su sve češće počele i da se svađaju:

- Ani se Simon od početka nije dopadao. Kretao se u sumnjivom društvu, uvek se ponašao agresivno i ona je stalno govorila Milici da joj ne treba takav muškarac u životu. Naravno, Milica je bila toliko zaljubljena da niko nije mogao da utiče na nju. Nekoliko puta su se čak i posvađale oko njega, a u poslednje vreme su počele sve ređe da se čuju - kaže izvor Informera blizak porodici Dabović.

informer

On navodi da Milica od sramote čak nije smela sama da javi Ani šta se dogodilo, već je ona to pročitala na internet portalima:

- Ana je trenutno u Rusiji i šokirala se kada je pročitala da je Milica isprebijana. Odmah je zvala i nju i njihovu majku. Iako je znala da je Simon bahat i kapriciozan, nije ni slutila šta sve njena sestra trpi - prenosi naš sagovornik.

Prema njegovim tvrdnjama, sestre Dabović su se pošteno isplakale preko telefona kada su se čule:

- Milica nije mogla da zaustavi suze. Kroz jecanje joj je govorila: "Lepo si mi govorila, a ja te nisam slušala. Sve si bila u pravu". I Ana je plakala. Savetovala je Milici da nipošto ne odustaje od tužbe i prijave, ma koliko joj Simon pretio.

Ipak, mlađa Dabovićka zamera sestri što je medijski eksponirala svoju privatnost:

- Njihovim roditeljima je muka što ih stalno zovu i ispituju šta se dogodilo, ali su sada spokojniji jer im se ćerka oslobodila nasilnika. Ana joj je zato rekla da je pogrešila što je išta pričala javno. Savetovala je da se više ne pojavljuje u emisijama, da ne daje izjave za novine, već da sve prepusti svom advokatu. Milica joj je obećala da će je poslušati, zato je i angažovala advokaticu Zoru Dobričanin, ali ona je brzopleta, pa me ne bi čudilo da opet nešto javno ispriča - završava prijatelj porodice Dabović.

Trebalo je da je slušam

informer

Ana juče nije odgovarala na pozive Informera, a Milica nam je kratko rekla:

- Mojoj porodici nije uopšte svejedno što se ovoliko piše o svemu. Jedva čekaju da se na tu priču stavi tačka. Ništa više ne želim javno da govorim. Za sve detalje vezane za moj slučaj zovite advokaticu Zoru Dobričanin.

Nasilnik prijavio Milicu policiji

Simon Šiklić je u četvrtak prijavio da je Milica zamenila brave na vratima njegovo stana u Južnom bulevaru, pa ga je uz asistenciju čuvara reda obio i ušao u njega. - Naravno da sam ušao u njega. To je moj stan! Ja sam tih 180 kvadrata zaradio i platio - rekao je SImon. S druge strane, Milica tvrdi da je stan njen, ali da od raskida ne može u njega jer joj Simon ne da ključeve.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u