Zanimljivo

Ana iz Mostara postala Miss New World 2017: Sve je zbunilo šta joj je pisalo na lenti, ali kad se skine, brzo se zaboravi na to (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.2017 | 15:30Izvor: Telegraf.rs

Javnosti je poznata kao model, instruktorka zumbe, TV voditeljka...

Ana Bavrka iz Mostara izabrana je sinoć u Turskoj u Antaliji za Miss New World 2017. godine.

– Draga moja, Bosno i Hercegovino, uspeli smo! – kratko je rekla Ana nakon osvajanja ove titule.

Lepa Mostarka Ana Bavrka, koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu, od samog je početka bila je favoritkinja za ovu prestižnu nagradu.

Jedna od zanimljivosti i propusta organizatora je da je Ana Bavrka nosila lentu na kojoj piše samo “Bosnia”, dok je Hercegovina izostavljena. Ipak, nadamo se da će atraktivnoj Mostarki titula biti priznata, iako se čini da je predstavljala nepostojeću državu.

Javnosti je poznata kao model, instruktorka zumbe, TV voditeljka, a u posednje vreme sve češće je viđamo u spotovima regionalnih zvezda, piše radiosarajevo.ba.

Osim fitnessom i zumbom, Ana Bavrka bavi se i manekenstvom i statiranjem u muzičkim spotovima. Pojavila se u spotovima Dade Polumente, Amela Ćurića, Sandre Afrike, Ante Keša i Armina Bijedića, s kojih nosi samo pozitivna iskustva.

Na tim uspesima najviše zahvaljuje društvenim mrežama pa daje i savet: Vaši selfiji vas mogu dovesti pojavljivanjem u nekom spotu ili nekoj emisiji.

 

Zašto su njeni selfiji bili uspešni, uverite se i sami:

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u