Zanimljivo

Amidžić EKSKLUZIVNO: Sin je na MAMU, a ĆERKICA će biti LEPOTICA na TATU! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.2016 | 23:19Izvor: medio.rs

Sin Matija im već tri godine ulepšava život, a voditelj otkriva da li bi voleo proširenje porodice.

Jedno od omiljenih TV lica, popularni voditelj Ognjen Amidžić važi za jednog od najboljih u svom poslu, a pored toga što je uspešan na poslovnom planu, može da se pohvali da je ispunjen i na privatnom.

Već četiri godine Amidžić je u srećnom braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju, a za Pink.rs Ognjen je otvoreno govorio o karijeri i porodici.

Foto: Pink.rsFoto: Pink.rs, Danijela i Ognjena Amidžić

Njegova emisija “Ami G show” iza sebe ima osam uspešnih sezona, a voditelj se raduje jesenjoj sezoni i povratku na posao, te ekskluzivno otkriva kakve promene će uneti u novu sezonu, kao i kada će početi.

– Trebalo bi da emisija krene sa emitovanjem polovinom septembra. Svaka sezona nosi neke promene, to radim od prve sezone, tako da će deveta sezona “Ami G”-ja biti drugačija od prethodne. Novi vizuelni doživljaj, novine u sadržaju, nova energija. Spremio sam nove rubrike, nove izazove i mislim da će svakom gostu biti inspirativno da se pojavi. Od ozbiljne priče i najdirektnijih pitanja – koja često ne smeju da se postave a svi bi to pitali, do najluđe zabave. Sve u jednom paketu – rekao je Amidžić.

Kako njegov projekat važi za jedan od najgledanijih, Ognjen je ispričao šta mu u poslu najteže pada, ali kao i koga bi voleo da ugosti, a do sada nije imao priliku, ali je i priznao koja mu je omiljena emisija.

– Najteže mi pada borba sa samim sobom. Uh, mnogo je ljudi – i iz Srbije i iz regiona. Često čekam pravi trenutak, često i oni čekaju. Biće prilike. Strane emisije su u pitanju, a kod nas obožavam da gledam razne emisije na lokalnim TV i na nekim kablovskim manje poznatijim kanalima.

Pored sopstvenih projekata, Amidžić je zaštitno lice najgledanijeg rijaliti programa “Farma” koji je nedavno završio emitovanje sedme sezone, te je voditelj izdvojio svoju omiljenu sezonu.

– Prva “Farma” je svima nekako bila najbitnija, a i prva pa ima poseban status. A ostale su svaka za sebe imale nešto.

Pored brojnih epiteta, Ognjena prati i titula duhovitog momka zbog činjenice da se često šali na račun svojih kolega. Ipak, ono što nas je zanimalo je kako bi on reagovao da se neko od njih zaista naljuti.

– Istukao bih ga – rekao je kratko kroz šalu.

Ako je suditi po navedenim obavezama, Ognjen je i te kako zauzet, ali ipak uz dobru organizaciju, nađe vremena za sebe, ali i porodicu.

– Sa porodicom pokušavam da provedem svaki slobodam trenutak. Trudim se malo i da treniram da bih ostao seksi, a nađe se i neki sat kasno noću za video igrice.

Porodica mu je veoma važna, a kako je u braku sa ženom koja zna “cenu” javnog života, Amidžić priznaje kako se nose sa negativnim komentarima.

– To je apsurdno. Dve, tri osobe napišu nešto kontra i napravi se takva priča. Ne bavimo se takvim stvarima i ne dotiču nas.

Sin Matija im već tri godine ulepšava život, a voditelj priznaje koje svoje osobine prepoznaje kod sina, ali i da li bi voleo proširenje porodice.

– Za sad da – voli da igra igrice, ima neki svoj izmišljeni jezik i pravi neke slične grimase. Dece nikad dosta. Naravno da bih voleo ćerkicu , pošto je sin mamin, taman ćerkica da bude lepotica na tatu.

Povrh svih životnih obaveza, Ognjen je u čast svog velikog prijatelja, pokojnog glumca Marinka Madžgalja organizovao i humanitarnu akciju, a istakao je koliko mu je to bitno.

– Hvala svima koji su učestvovali, u ova teška vremena svaka poruka znači. Sa izlaskom poslednjeg CD-a “Flamingosa” gde će biti sve pesme ikad urađene, biće i završetak te akcije. Tada ću znati sve.

 

Autor: M.Tošić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u