Zanimljivo

AMBICIOZAN PROJEKAT RADOŠA BAJIĆA I TV PINK Nova serija "Šifra Despot" okupila preko 150 GLUMACA, snimaju po CELOJ SRBIJI

Objavljeno: 21.09.2017 | 09:41Izvor: Blic

Nakon serija "Selo gori, a baba se češlja" i "Ravna gora", koje su osvojile srca publike, scenarista i reditelj Radoš Bajić priprema novu seriju čije je snimanje uveliko počelo.

Contrast studio" u saradnji sa ružičastom televizijom i medijskim magom Željkom Mitrovićem započeo je juče snimanja epizoda za seriju "Šifra Despot", u kojima će gledaoci moći da uživaju već u februaru. Reč je o elegičnoj komediji naravi i mentaliteta čija je radnja smeštena u srpskim gradovima, koja će oslikati današnje vreme kroz koje živimo. Budući da je reditelj Radoš Bajić želeo da se nova televizijska serija bazira pre svega na humoru svakodnevice, u kojem će budući ljubitelji ove serije moći da se relaksiraju kraj malih ekrana, odlučio se da okupi preko 150 talentovanih srpskih glumaca.

Foto: Promo

Jedne od glavnih uloga koje će ovoj seriji dati svoj pečat i dočarati gledaocima pravu komediju pripale su glumcima Đorđu Markoviću koji će tumačiti lik kompjuterskog programera Despota Despotovića, Radoslavu Milenkoviću koji će glumiti oca Životu, kao i glumici Branki Šelić koja će imati ulogu Rumenke, majke kondukterke u invalidskoj penziji.

Foto: Promo

Komedija "Šifra Despot" smeštena je u ambijent metropole, ali podjednako i u autentična srpska predgrađa. Pored glavnih junaka, sastavni deo ekipe čine i istaknuti glumci među kojima su: Olga Odanović, Ljiljana Stjepanović, Lidija Vukičević, Danica Maksimović, Tamara Krcunović, Iva Štrljić, Isidora Minić, Katarina Gojković, Marijana Mićić, Sofija Rajović, Branislav Lečić, Mihailo Janketić, Ivan Bosiljčić, Vladimir Aleksić, Nedeljko Bajić i mnogi drugi.

Serija će se sastojati od 60 epizoda čija su snimanja započela na lokacijama u Beogradu, a za potrebe vrhunskog kvaliteta snimaće se i u Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji, Šapcu, Irigu, kao i brojnim selima širom Srbije. U nastojanju glavnog lika da preživi kao jedini zasposleni u svojoj softverskoj kući "Despot & Co", "Šifra Despot" će vizuelno oslikati današnjicu, a ovu komediju ćemo gledati na TV "Pink".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u